Vierailija

Kysymys.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (8)

Vierailija

Koska aina Venäjällä on vallassa ollut tai valtaan halunnut suuruudenhulluja arvaamattomia sekopäitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Katso historiaa ja nykyistä turvallisuustilannetta. Jos väität, että Venäjä ei ole uhka, niin perustelut olisi mukava kuulla. Jos ja kun EU hajoaa Brexitiin, niin tämä leikki vasta alkaa. Olemme täysin suojattomia.

Vierailija

Koska Venäjä voi kokea tarvitsevansa turvallisen reitin Itämerelle ja Kaliningradiin kauempaa Nato-Baltiasta. Olipa Naton uhka sitten todellinen tai vain mahdollinen. 

Suomenlahti on kapea väylä ja kulku siinä on helppo estää. Suomi on 1300 km leveä avoin tie, jolla ei ole mitään käytännön turvatakuita lännestä, toisin kuin Ruotsilla.

Venäjä ei ole niin hullu, että jättää tämän tien käyttämättä ja sulkee itsensä vapaaehtoisesti pussinperälle vain, koska mukamas kunnioittaa Suomen puolueettomuutta niin käsittämättömän paljon.

Vierailija

Venäjä ei ole sotilaallinen uhka Suomelle. Tällä hetkellä. Venäjä on todennäköisin sotilaallinen uhka Suomelle jos sellainen meille tulisi. Miksi? Koska Venäjällä on naapureistamme suurin armeija ja arvaamattomin johto.

Vierailija

Venäjän sotavoimat eivät ole uhka. Auttamaan ne voivat tulla pyydettäessä, kuten tapahtui Georgiassa, Krimillä, Itä-Ukrainassa, Syyriassa - ja Suomessa 1939.

Vierailija

Sotilasmatematiikan mukaan uhka = kyky x tahto.

Kykyään Venäjä kasvattaa miljardeilla dollareilla vuodessa, ja tahto voi syntyä hyvinkin äkkiä. Sitä varten Venäjän mediassa pidetään yllä jatkuvaa epäluulon kipinää Suomea kohtaan, tekosyyt ovat aina käytettävissä kun tarvitaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla