Vierailija

Olen siis mies. Nainen tulee sen pari, kolme kertaa ja sen jälkeen on kuulemma paikat niin hellinä, että ei anna panna enää enempää. Yleensä ottaa toki suohin päätteeksi, että tulen. Jos se kestää liian kauan, niin luovuttaa senkin kanssa. Eli ei tämä nyt siis oikein ongelmakaan ole, ehkä jopa päinvastoin, mutta voisi sitä silti ehkä nopeamminkin laueta. Mitä voisi tehdä?

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (7)

Vierailija

Onko laukeamisesta tullut "oravanpyörä", eli stressaat joka kerta, jolloin se venyy ja venyy? Onko tuollaista ollut aina, vai vasta tuon naisen kanssa?

Eräs entinen mussu oli sellainen, että hänen kanssaan kesti, vaikka mitä teki. Sanoi itse heti alkuun, että on korkea kynnys laukeamiseen. Se vaikutti hieman omiinkin haluihin.

Nykyinen sitten taas on nopean toiminnan mies, mutta seksiä on todella ihanan usein, vaikka pikaista onkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ainahan se on vähän tälläistä ollut, nyt kolmefemmana jo vähän liiankin korostettua. Ehkäpä tosiaankin vähennän tuota pornon katselua ja runkimista, kun omissa oloissani sitäkin harrastan....

Vierailija

Ja nainen saa joka kerta kuitenkin sen pari kolme kertaa. Mikä nyt ainakin on hyvä juttu. Menee jo kuulemma tosiaankin pimppi kipeeksi siitä höylimisestä....

Vierailija

Esileikit? Meillä mies kestää turhan kauan huonolla esileikillä ja itse ei silti aina saa kun alkaa käydä jyystämiseksi.. Ja jos omaa kivaa liikaa niin ei kai ne tyhjät kassit syötä materiaalia?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla