Vierailija

Mulla siis ns. ketunnokat, jossa melkein littana pienehkö näkki ja isot nännipihat. Nyt kun on iän myötä tullut lihaa luiden ympärille, niin suippotissit on vähän parantaneet muotoaan. Tosin nännint ei ikinä nöpötä nätisti ja rintojen muoto on silti suippo.

Tiedättekö auttaisiko Avent Niplette (nännipumppu) näihin nänneihin, koska haluaisin että ne olisivat pysyvästi koholla ja muutenkin isommat (nämä ovat tämmöiset teinikokoon jääneet)? Siis haluaisin nimenomaan omakohtaisia kokemuksia, eikä arvailuja.

Nämä eivät siis ole sisäänpäinkääntyneet, vaan suurimman osan ajasta littanat nännit. Joskus oikein kylmällä tai nipistellessä ne nousevat hieman ja rintojen muoto paranee muutenkin pyöreämmäksi kun se nännipihan ylimääräinen iho menee ruttuun, mutta vain hetkeksi. Laihana tissini olivat aivan suipot ja etenkin toinen nännipiha melkein puolet rinnan koosta, eli selkeä kehityshäiriö.

Entä onko kukaan kuullut voiko kirurgilla suurentaa pelkkiä nännejä (ei siis nännipihaa) niin että nänneissä pysyisi vielä tunto, tai onko ketään auttanut nännipihan yllimääräisen ihon poistaminen? Jälleen omakohtaisia kokemuksia kaivataan.

Kaunis kiitos :)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla