Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kevyttä vaellusta, palvelut lähellä... löytyykö tällaista kohdetta?

Kokemuksia ja suosituksia kaipailen- kiitos!

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kesällä Ranskaan Keskiylängölle (Massif central). Sopivasti vuoria ja metsää, pieniä keskiaikaisia kyliä jne. Eikä tule juuri suomalaisia turisteja vastaan.

Vierailija

Snowdonian kansallispuisto Pohjois-Walesissa. Pieniä kyliä ja aivan mielettömän kaunis luonto: nummia, vuoria, järviä, metsiä. Lento Manchesteriin josta juna Betws-y-Coedin kylään. Snowdoniasta voi tehdä kätevästi päiväretkiä myös kansallispuistoalueen ulkopuolelle esim. Lladudnon kaupunkiin, jossa on säilytetty tosi paljon kaunista, viktoriaanista arkkitehtuuria. Llandudno sijaitsee meren rannalla, tosi kiva paikka sekin.

Vierailija

Kiitos ideoista! Lämpimällä tarkoitan 25 tai yli, mutta alle 40 astetta.

Tuo Ranskan keskiylänkö kuulostaa hyvältä, pääseekö sinne helposti Pariisista tai joltain muulta isommalta lentokentältä, ja millaista majoitusta on tarjolla?

Wales olisi muuten täydellinen, mutta Britit tuppaavat olemaan arvaamattomia sään perusteella ja kaksi viikkoa sateessa ei houkuttele  :)

ap

Vierailija

Pohjois-Epirus vuoristoineen Kreikassa on upeaa aluetta. Palvelut tosin eivät ole kovin lähellä, eli reissu on suunniteltava hyvin etukäteen.

Vierailija

Varmaa kesälämpöä on Euroopassa oikeastaan luvassa vain Välimeren seudulla. Viime aikojen uutiset mm. Keski-Euroopasta kertovat hyvin sen, että vaikka Suomessa kesälämpö ei todellakaan ole varmaa, niin ei se ole täysin varmaa Keski-Euroopassakaan.

Vierailija

Kroatia! On lämmintä, on kaunista. Kansallispuistot eivät ole mitään erämaita, vaan niissäkin on yleensä palveluja (on paljon turistejakin kesäaikaan). Plitvicen luona kannattaa olla yötä ja startata aamulla aikaisin ennen suurten laumojen tuloa. Krka on kaunis eikä kai kovin suuri vesiputouspuisto, jossa pääsee uimaankin. Paclenicassa taas on jylhää ja siellä voi harrasta kiipeilyäkin, jos rahkeet riittää, tai kävellä polkuja.

Vierailija

Britanniaan on luvattu ennätyslämmintä kesälle. Mutta myös terroristi-iskuja suosittuihin kohteisiin:(

Sisältö jatkuu mainoksen alla