Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

....kuka viulut maksaa? Tuskin nuo asiakkaat maksavat koko stailaukset, monien kymmenien tuhansien remontit? Onko niin että nuo firmat maksavat osan remonteista, kun saavat "ilmasta " mainosta tunnin verran?

  • ylös 8
  • alas 1

Kommentit (11)

Vierailija

kyllä taitaa ostaja maksaa, mutta saa varmaan alennuksia... kävis muuten aika tyyriiksi.

  • ylös 10
  • alas 0
Vierailija

Kyllä ne omistajat taitaa ainakin suurimmaksi osaksi maksaa kaiken itse. Täytyy kyllä olla aika rikaskin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Oon miettinyt ihan samaa.
Veikkaan , että asianomaiset maksavat värkit ja työ tulee kaupanpäälle mainosmielessä.
Mitenköhän oikeesti?

Vierailija

Nelosen mukaan omistajalla on budjetti remontille josta maksetaan työ ja tarvikkeet. 

Vierailija

Ei se mikään hyväntekeväisyysohjelma ole. Muutosten suurushan vaihtelee, toiveet ja tarpeet ovat erilaisia myös budjetin osalta. Tottahan remontti maksaa, teettipä sen sitten tv-ohjelman kautta tai sitten muuten. Ja kyse on kuitenkin omaan omaisuuteen kohdistuvasta investoinnista ja arvon ylläpitämisestä. Rapistuva mökki menettää arvonsa nopeasti.

Tässä viime kesän hakuilmoitus, jossa nimenomaan todetaan, että muutos suhteutetaan tilaajan budjettiin. Ja että tilaaja maksaa työn ja tarvikkeet. Mutta ilman muuta tuotesijoittelulla saadaan hintaan alennusta.

http://www.maisemasuunnittelu.fi/index.php?show=blog&postid=888&wpauthor...äynnissä

Vierailija

Ennen ohjelma oli hyvä. Nykyisien suunnittelijoiden takia en viitsi enää ohjelmaa katsoa.

Vierailija

Kuka noilla hehtaariterasseilla ehtii oleilla ja mitä niille tapahtuu ajan kanssa? Siitepöly, levät, lintujen jätökset, home, auringon polte ja sateet  rappeuttavat nopeasti nykyisiä kevyesti kyllästettyjä puurakenteita. Seuraavaksi trendiksi ennustan luomumiljöötä, jossa kalusteet ovat vain pihalla vapaasti kasvavan luonnon keskellä.

Vierailija

Aina vaan kauemmas tavallisen palkannauttijan kukkarosta mennään noissa suureellisissa remonteissa. Ja aika lailla mittasuhteet alkavat heittää, kun mökki on parikymmentä neliötä ja terassit suunnilleen hehtaarin kokoisia. Useimmilla remontoiduilla mökeillä en viihtyisi. Sisustus ja stailauskin on ryöstäytyneet käsistä. Nostan hattua sille nuorelle miehelle, joka sanoi, että tummuneille hirsiseinille ja katolle ei sitten saa tehdä mitään, sillä hän haluaa, että mökin vanha henki säilyy. Siinä Mikko joukkoineen onnistui kohtalaisen hyvin, mitä nyt joitakin pieniä ylilyöntejä tuli. Ja miksi hemmetissä keskellä kirkasta kesää pitää olla niitä kynttilälyhtyjä epälukuinen määrä. Ei kai mökissä sentään home haise, mikä pitää peittää kynttilän käryllä?

Entisissä ohjelmissa remontit olivat ihmisen kokoisia, mutta kyllä niissäkin ylilyöntejä sattui. Muistelkaapa vaikka sitä nuoren naisen siirtolapuutarhamökin pihan uudistusta! Tai muutamia mökkipihojenkin raiskauksia, kun tämä Ewa surutta raivasi pois kaikki perinteiset perennat ja kuskasi kuormakaupalla kunttaa jostakin Kainuun korvesta. Oli siinä monella omistajalla itku kurkussa, kun tulivat katsomaan valmista työtä. Tekijät seisoivat rivissä rinta rottingilla, miten taas oli onnistuttu niin loistavasti - raiskaamaan koko tontti. Kunttaa on kuskattu huomattavasti vähemmän tänä kesänä, mutta kuoriketta levitetään runsaasti muuallekin kuin ulkohuussiin.

Vierailija

En ole nyt osunut töllön ääreen kuin yhden jakson kohdalla, mutta se oli aivan järjetön megalomaaninen tuhohanke.

Lauma tomppeleita oli ostanut mökin, eikä heillä ollut hajuakaan hommasta - aurinkoa yksi halusi ottaa ja muut oli popliinitakeissaan önkkönä ja tönkkönä.

Sitten vaan piirtämään valtava muutos, joka raiskaa koko miljöön. KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!!

Vierailija

Tämän kauden muutokset on ollut parempia kuin aikaisemmat, en tykännyt Ewan tekemistä muutoksista yhtään, ne oli aina jotenkin liian massiivisia (juuri se siirtolapuutarha oli aivan karmea!), ei kiinnittänyt tarpeeksi huomiota lähtötilanteeseen vaan kaikki vain laitettiin samaan muottiin (esim. kaikkiin rakennettiin sellainen massiivinen puinen häkkyrä peittämään maisemaa)

Nyt muutokset on ollut myös isoja, mutta niissä on kuitenkin enemmän kunnioitettu paikan henkeä ja omistajien toiveita. Ainoa mikä häiritsee on se lopun tuotesijoittelu, olisi kiva nähdä muutos ilman niin massiivista stailausta ja sisustusta tai "tavallisemmilla" kalusteilla. Kynttilärykelmät ja fatboy-lounget ei oikein ole mun makuun ja ovat ohjelmassakin varmasti vaan rekvisiittana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla