Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten maustatte jauhenlihan?

Vierailija
06.06.2016 |

Ihan jnlihamaustetta vaan vai jotain muutakin?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei vieläkään syödä jauhenlihaa joten en mitenkään. Aika usein tätä kysytään täällä.

Vierailija
2/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en tykkää jauhenlihasta, en edes tiedä miltä jauhe-eläin näyttää. Sika ja nauta sen sijaan käy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perusmausto 400 g

-1 tl suola

-1 tl paprikajauhe

-1/2 tl mustapippuri

-1 sipuli hienona hakkeena ja pannussa raukeutettuna

Tolla saa jo suomalaiset jauhelihakastikkeet, lihapullat etc. perusmaustoon.

Vierailija
4/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu ihan siitä, mihin sitä jauhelihaa laitan. En mausta samalla lailla, jos paistan tortilloihin tai jos teen lihapullia.

Vierailija
5/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö tää jauhenliha juttu ala olemaan jo vähän liian vanha ollakseen hauska..

Vierailija
6/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rillimausteella tai kepappimausteella. Jauhen muistuttaa kepap-eläintä.

Vierailija
8/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska en tiedä onko jauhen liha- vai siipikarjaa, olen maustanut kaikin eri tavoin. Yrttijauhen ei maistunut. Soijajauhen sen sijaan oli tosi hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihamausteella, valmista maustesekoitusta saa kaupasta, laitan sitä myös ruskeaan kastikkeeseen.

Vierailija
10/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keksikää nyt välillä jotain uutta. Ei toi jauhenliha ole enää edes hauska.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta jauhenliha on parasta ihan sellaisenaan. Ei kaipaa muuta kuin paistamista. Kissanikin tykkää syödä jauhenlihaa sekä paistettuna ja raakanakin.

Vierailija
12/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu vähän mitä teen... Yleensä sipulia ja valkosipulia, suolaa, mustapippuria, vähän punaista chilijauhetta, paprikajauhetta ja kuminaa. Jos teen lihapullia tai vartaita niin lisään hitusen kanelia, tuoretta persiljaa ja tuoretta korianteria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Keksikää nyt välillä jotain uutta. Ei toi jauhenliha ole enää edes hauska.

Voi eicä miten arkaan paiccaan sua nyt osu kun tulit tänne nettiin raivoomaan! Menisit röihin!111

Vierailija
14/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä, mistä elukasta jauhen on jauhettu. Hirvelle eri mausteet kuin sialle tai naudalle. Riippuu myös ihan siitä, mitä ruokaa siitä ollaan laittamassa. Eri mausteet siis kaalilaatikon jauhenelle kuin lasagnen jauhenelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhettua maustepippuria, suolaa, paprikajauhetta ja sipulia. Siitä saa maukasta. Paistan jauhelihan voissa niin siitäkin tulee upea maku.

Vierailija
16/16 |
06.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

suola ja mustapippuri 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän yksi