Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tilasin Aliepressistä pari sellaista silikonikuppia hetken mielijohteesta, kun muistelin lukeneeni jostain, että selluliittejä voi vähentää kuivakuppauksella. Onko kellään henkilkohtaista kokemusta aiheesta?

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

Selluliitti johtuu sidekudoksen koostumuksesta. Naisilla sidekudos on ohuempaa ja hauraampaa, mistä syystä ihon alla sijaitsevat rasvasolut paikoin pullottavat tuon ohuen kelmun, jota sidekudokseksikin sanotaan, läpi. Millään kuppauksella et saa muutettua oman ihosi rakennetta. 

Kilpaurheilijoilla on aniharvoin selluliittiä, josta voidaan päätellä että ainoat tavat vähentää tuota rasvasolujen läpikuultamista on 1) pienentää rasvasoluja, eli poltaa rasvaa/pudottaa painoa. 2)kasvattaa ihon ja rasvan alla olevia lihaksia, jolloin selluvaikutus häivyttyy kun rasvan alla on muutakin kuin luita ja jänteitä. 3) syödä kurinalaisesti ja terveellisesti, jotta rasva palaa ja pysyy poissa sekä lihaksilla on ravintoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jee, kupit tuli jo postissa (reilu viikko meni ja maksoivat alle 4 e), nyt pääsee kokeilemaan! Ilmoittelen tuloksista sitten vaikka kuukauden päästä... Ap

Vierailija

Mäkin olen harkinnut ostamista. Kerran kävin hoidossa. Aineenvaihdunta häiriintynyt joten siitä tulee selluliitti, kuona-aineista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Selluliitit lähtee karppaamalla, ei millään taikatempulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla