Vierailija

Mielestäni ei ja avioeron hakemisen tulisi olla nykyistä vaikeampaa puolin ja toisin.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tietenkin. Miksi ihmeessä avioeron pitäisi olla vaikeampaa?

Hyvä vaan kun ihmiset tajuaa nykyään erota kun eivät ole onnellisia. Ei se niille lapsillekaan ole sen parempi saada epäterve ja onneton parisuhteen malli, jossa ollaan yhdessä kun on pakko, mutta ketään ei oikeastaan edes kiinnosta se toinen.

Vierailija

Eli sinun mielestäsi miehen kuuluisi olla onnettomassa suhteessa, josta haluaisi pois, vain sen takia kun se ero ja nuoreen vaihtaminen aiheuttaisi pahaa mieltä ja luultavasti myös kateutta naisessa?

Jokainen meistä on vastuussa omasta onnestamme, ja miehelläkin on oikeus hakea sitä mahdollisimman hyvää, ITSELLEEN parasta elämää. Aivan kuten nainenkin saa lähteä onnettomasta suhteesta, niin saa myös mies. Saa myös löytää uuden rakkaan, oli se sitten nuorempi tai vanhempi.

Aloituksesta jäi kysymys, että olisiko se sitten hyväksyttävämpää jos mies jättäisi ja vaihtaisi vanhempaan naiseen? Olisiko se enemmän oikein?

Vierailija

Ihmiset tuntuvat valitsevan puolisonsa huonosti, kun jo suhteen alkuvaiheessa hankitaan lapset ja sitten pari vuotta siitä häämöttää ero. Ei jakseta vaan yrittää. Ihan kuin ne parisuhteet ja puolisot olisivat vain lekuja, joita sitten vaihdetaan kun leikki alkaa käydä tylsäksi.. hyi olkoon.

Kiertoon vaan

Totta kai jos naisesi ei huomioi sinua riittävästi.
Sinulla on oikeus onneen eikä mitään velvollisuutta elää suhteessa joka on sinulle henkisesti riittämätön.

Vierailija

Jokainen nainen tai mies saa erota avioliitosta, jossa on pysyvästi onneton eikä tunne rakkautta. Mutta avioliitto on myös sitoutumista ja lupausta yrittämiseen, joten näkisin reiluna, että jos kyse ei ole mistään väkivallasta ym. vaan ainoastaan rakkauden loppumisesta niin pariskunta sitoutuu yrittämään parantaa tilannetta. Jos keskustelu, yhteinen aika, vaikka terapia ja yrittäminen ei tuota mitään tulosta, erota voi ja pitääkin mut ehkäpä ei ns. vaihtaa kehenkään, vaan erota ensin reilusti ja toki sitten jossain vaiheessa löytää jonkun, mutta se ei ole mitään aitoa yrittämistä, jos samaan aikaan tapailee toista naista tai miestä. Ensin yritetään ja jos ei onnistu niin erotaan ja sitten vasta uusi kumppani. Niin minä ainakin itse toimisin, jos rakkaus liitostamme katoaisi. Yrittäisin kaikkeni, kuten miehenikin, olemmehan rakastaneet ja sitoutuneet. Mut kyllä totta kai sit erottais, jos rakkaus olisi pysyvästi kuollut. Sen verran pitää valittua puolisoa kunnioittaa, että liitto päätetään asiallisesti, ei pettämällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla