PastanKeittäjä

Olen tässä parin kuukauden sisään muuttamassa omilleni sossumassien turvin, kun äiti potkii pihalle. Ikää on jo 27, minkäänlaista koulutusta, työkokemusta tai sosiaalista elämää ei ole... no, tiedättehän, se tavallinen tarina. En jaksa sitä alkaa tässä selittelemään eikä varmaan ketään kiinnostakaan. Minulla on kuitenkin yksi käytännön ongelma, johon en ole internetistä löytänyt vastausta. Miten ruokakaupassa toimitaan? Naurakaa pois vaan, mutta en ole käynyt kaupassa kuin joskus naperona ja silloinkin vanhemmat hoiti kassan kanssa asioimisen. Miksipä olisinkaan kauppaan mennyt kun ei ole ollut tarvetta äidin hoitaessa kaikki kodin käytännön asiat. Eli vastauksia seuraaviin kysymyksiin kiitos:

-käytänkö kärryä tai koria jos ostoksia on vain muutama kpl? Katsooko muut asiakkaat pahasti, jos kannan maitotölkin ja makkarapaketin kädessä?

-ketä kassavirkailijalle pitää sanoa? Mennäänkö siihen tiskille vaan jonon mukaan, vai pitääkö ottaa joku vuoronumero tms.

-Miten ne hedelmien yms. vihannesten yhteydessä olevat vaa'at toimii? Näpytelläänkö siihen joku koodi?

-Mihin ostokseni menevät kassalta?

-Onko ruokakaupassa joku erillinen poistumistie vai menenkö samasta ovesta kuin tulinkin?

-Miten ne valvovat sitä etteivät asiakkaat varastele? Ei kai siellä kukaan ehdi koko ajan kameroita pitämään silmällä? Onko ruoissa hälytintarrat?

Kiitän jo valmiiksi.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Joopa joo. Osaat käyttää heittomerkkiä sanassa vaa'at, kirjoittaa makkarapaketin yhteen yms. Tsemppaa nyt vähän, että tuosta saa uskottavampaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla