Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä kaikilla on maallinen isä, mutta kaikilla ihmisillä on myös Taivaan Isä, koska Jumala on luonut jokaisen ihmisen.

Valitettavasti osa ihmisistä ei tunnusta taivaallisen Isän olemassaoloa ja niin he elävät täysin vieraana omalle Isälleen.

Isäkään ei voi tunnustaa hänestä luopuneita lapsiaan omikseen, koska he ovat hylänneet hänet ja haluavat elää ilman Jumalaa. Tämä on Jumalan Isän sydämelle kipeä paikka, mutta hän kunnioittaa ihmisille antamaansa vapaata tahtoa.

Näin ollen vaikka kaikilla voisi olla luomisen perustella Taivaan Isä ja hyvä suhde häneen, uskomattomilla ihmisillä ei ole Taivaan Isää, vaan sen sijaan on tuleva ankara Tuomari viimeisellä tuomiolla.

Me voimme päästä Isän yhteyteen vain Pojan kautta. Jumalan Poika, Jeesus Kristus eli Messias on ainoa tie Isä Jumalan luo. Joka kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään.

Isä rakastaa omia lapsiaan, mutta tarvittaessa tämä rakkaus ilmenee myös kurituksena, jos me olemme menossa väärään suuntaan ja teemme Jumalan tahdon vastaisia asioita.

Jos Jumala ei ole sinun Isäsi, tule kotiin Isän luo. Hän odottaa sinua ja tähyilee tielle, joko sinä olet tulossa.

Silloin sinäkin voit sanoa sydämestäsi: ”Isä meidän.” Ja vielä enemmänkin: ”Minun Isäni. Minun rakas Isäni.”

Sivut

Kommentit (58)

Vierailija

Että mitä aion sanoa?

Todella ala-arvoisesti vedetty. Huonosti luotu maailma, kehnoja ihmisiä, täysin olematon ohjaus... En maksaisi penniäkään mokomasta räpellyksestä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Antaisin hieman parannus ehdotuksia seuraavaan versioon maailmasta näin betatestaajana. Ekas pyyisin luomaan niin lihavan naissen ettei jaksa sitä nostaa.

Jaahas! Nyt sitä sitten vaivaudutaan näyttäytymään, kun on jo liian myöhäistä, vai?

Onko Saatanakin kenties tuolla jossain? Meen juttelemaan mieluummin sille. Se ei sentään ikinä vaatinut mitään.

Tarviiko sitä mitään sanoa sehän on jo maailmaa Väinämöinen apupoikanaan tehdessään tiennyt ennalta ihan kaiken, siis senkin mitä tulisin sanomaan.
Jos se syyttää mua jostain niin korkeintaan sanon maagisen loitsun "En kommentoi"

Hohhoijaa taas. Miksi sitä ap on niin mahdotonta hyväksyä ihmisiä jotka eivät usko jumalaan? Sulkeeko se sinulta itseltäsi jotenkin oikeuden uskoa? Uskovaiset syyttävät uskonnottomia aina heidän uskonsa pilkkaamisesta (joka muuten on useimmiten epäkohtien kritisoimista) ja siihen puuttumisesta (itsemääräämisoikeus). Mutta kun tätäkin palstaa lukee, niin AINA esille nousee kuitenkin uskovien kykenemättömyys antaa muille samoja oikeuksia kuin heillä itsellään on. Eli monesti vapaus uskoa tai olla uskomatta.

Tästä voi vain tulla yhteen johtopäätökseen: olette niin epävarmoja omasta uskostanne, että teidän pitää pakottaa muutkin ihmiset joukkoharhaanne, ennenkuin saatte ikäänkuin varmistuksen jumalanne olemassaolosta. Oikeasti teidän sisintänne kaivelee epäilys siitä, ettei jumalaa ole. Ei valheen hokeminen tee siitä totuutta.

Vierailija

Voisi aloittaa luettelemalla erinäisiä vituroilleen menneitä asioita maailmassa ja kysyä, että miten meni, niinkuin omasta mielestäsi.

Sitten lähtisin Valhallaan tai Lentävän Spaghettihirviön bileisiin, niissä on paljon parempi meno kuin kristittyjen taivaassa.

Vierailija

Varmasti kiittäisin yrtistä jonka loi ihmisille ja lampaille leiväksi. Sitten kritisoisin häntä kaikesta väkivallasta jonka hän minulle salli lapsena ja aikuisena. Apua ei tullut vaikka lapsena anelin.

Vierailija

Jumalaa ei ole olemassa.

Jos puhutaan hypoteettisestä tilanteesta, jossa kristinuskon jumala olisi olemassa, niin en sanoisi mitään, sillä ateistina joutuisin helvettiin tapaamaan vanhaa kunnon Luciferia.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla