Jepughj

Kävin viime viikolla laserleikkauksessa ja lääkäri antoi todistuksen trafia varten kun nyt tarvis uusia ajokortti, kun ei ole enään silmälaseja.
En vaan millään viitsisi lähteä käymään missään tai postitella mitään tai ottaa uutta kuvaa ajokorttiin :D ei vaan kiinnosta. Voiko siitä tulla jotain haittaa? Onko pakko uusia?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin laser leikkauksessa 2002 ja ajokortissa edelleen maininta silmälaseista. Koskaan autolla ajaessa poliisi ei ole ajokorttia kysynyt, joten en tiedä tulisiko silloin jotain ongelmia.

Carpe diem

Vierailija

Uusin kyllä ajokortin viime keväänä tästä syystä. Uusi valokuva ja uusi ajokorttihakemuksen täyttäminen Trafin toimipisteellä, eipä tuo iso vaiva ollut. Kortti tuli parin viikon kuluttua. Maksoi toki muutaman kympin, mutta onpahan nyt asia kunnossa.

Vierailija

Leikkaus 2009 ja vieläkin vanha kortti, ei ole poliisi puuttunut mitenkään vaikka ajokorttia olen joutunut näyttämään useinkin.

Satunnainen vierailija

Aja autoasi vanhojen pokien kanssa, joista olet poistanut linssit tarpeettomina. Pidä tuo lääkärin antama todistus mukanasi, mikäli poliisi huomaa, ettei niissä ole linssejä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla