Vierailija

Ja ovat sitä vielä pahimmalla mahdollisimmalla tavalla. Julmia, kieroja, manipuloivia, muita ihmisiä lokeroivia, arvottavia, raukkoja, vaikka toisaalla ovat hyvin suosittuja ja sosiaalisesti sujuvia, mutta tarvitsevat aina jonkun kiusaamisen kohteen pahuutensa poistoväyläksi. Kohteen, joka ei ole heille koskaan mitään tehnyt sitä ansaitakseen. Joskus vaan menee sitten liian pitkälle.

Kommentit (6)

Vierailija

Tyttöystäväni sisko on tälläinen, helvetin itsekäs ja 23 vuotiaana kitisee vanhemmilleenkin naurettavista asioista aivan hirveällä tavalla ja puhuu vain itsestään, suuttuu pikkuasioista ja menee henkilökohtaisiin loukkauksiin hetkessä.
Helvetin pitkävihainen pikkumainen.

Opiskelee sairaanhoitajaksi psykiatriselle puolelle kun hänellä on ollut niin vaikeaa ja haluaa auttaa vaikka itse on mitätöinyt, vähätellyt, lytännyt ja kiusannut siskoaan koko ikänsä.

Ei ole hetkeäkään vittuilematta, viime joulunakin voihki miten toinen voi syödä noin paljon kun hän on jo AIVAN TÄYNNÄ ja paino ei nouse vaikka vähän pitäisi, kommentista tekee sairaan se että tyttöystäväni on kovaa kyytiä paraneva anorektikko joka söi ihan sopivasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tässä on perää. Itselläni on kaksi ammattia, joista toinen hoitoalalla. Missään muualla en ole kohdannut yhtä ilkeitä ihmisiä kuin siellä. Ei ihme, että potilaat kokevat tulleensa huonosti kohdelluiksi - kyllä monesti oli aivan uskomatonta miten tympeitä jotkut osasivat olla potilaita kohtaan. Kiire on ja liian vähän väkeä töissä, mutta ei todellakaan aina eikä kaikissa paikoissa. Joissain paikoissa kerettiin hyvin surffata netissä ja istua kahvilla juoruamassa pitkänkin aikaa. Harjoittelussa olevia opiskelijoita kohdeltiin aivan ala-arvoisesti ja uudet työntekijät perehdytettiin huonosti. 

Vierailija

Itsekin hoitajana lisäisin tähän vielä sen, että monesti ne pahimmat kiusaajat luulevat olevansa tosi mukavia ihmisiä ja kehuvat työpaikan ilmapiiriä ja väittävät, että tällaiset aloitukset ovat puutaheinää. 

Vierailija

Kyllä vain. Tuo on niin tuttua hoitoalalla. Itse vaihdoin alaa, koska mielenterveys ei olisi kestäntyt negatiivisessa ympäristössä loppuikää. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla