Vierailija

Siis menin perjantaina särkypäivystykseen 2 päivää kestäneen kovan säryn takia, olin ottanut Burana 400 ja panacod jotka auttoivat noin 4 tunniksi sitten joutui ottamaan uudestaan samat lääkkeet.

Kun pääsin lääkäriin siellä otettiin röntgenkuva jossa näkyi että juuren päissä mätää, eli hammas oli tulehtunut. Ainoa mitä lääkäri teki oli se että laittoi lääkepaikan ja senkin painoi erittäin syvälle niin että sattui sen laitto vaikka oli puudutus. Sitten sanoi että on valmis ja lääkkeeksi kirjoitti pelkkää Burana 800mg vaikka sanoin että tarvitsen jotain muuta lääkettä myös koska Burana ei ole ikinä auttanut hammassärkyyni.

Sitten menin kotiin ja kun puudutus loppui kipu alkoi entistä kovempana söin sitten Burana ja voltaren 50mg vuorotellen noin 3 tunnin välein seuraavaan aamun asti mut silti en nukkunu kuin noin 2 tuntia yöllä enkä voinu syödä mitään kovan kivun takia. Aamulla sit soitin viikonloppuisin toimivaan päivystykseen jossa sanottiin että eivät vastaanota mua sinne että särky on ihan normaalia ja pitää syödä pelkkää Burana 800mg pari päivää 8 tunnin välein ja sitten soittaa uudelleen jos särkee vielä.

Sitten menin yksityiselle Hammaslääkärille lauantaina jossa aloitettiin juurihoito eli puhdistettiin juurista mätä pois ja annettin antibioottikuuri. sen jälkeen kipu loppui.

Nyt mietin voinko tehdä valituksen siitä lääkäristä joka laittoi lääke paikan avaamatta ja puhdistamaan juuria vaikka näki että on tulehtunut ja kipu johtuu siitä. Ja siitä hoitajasta joka sanoi ettei ota mua päivystykseen ja sanoi kipu on normaali kun selvästi ei ollut kun juurien puhdistamisesta loppui..

Kommentit (7)

Vierailija

Eikö se ole ihan normaalikäytäntö että ensin laitetaan lääkepaikka joksikin aikaa ja vasta sitten aletaan puhdistamaan juurta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
loukkaava hammaslääkäri

lohkesi hammas menin päivystykseen.tyhmä hammaslääkäri nainen laittoi puudutuksen ja hyppäsin tuolilta huusi mulle että tolleen hypit.sanoin,että sattui.sanoi,miten pitäs muutama hammas kruunuttaa.sanoin,ei ole rahaa. laityo väliaikaisen paikan.paikka tippui pois illalla,ja aamulla takas samalle naiselle.sanoin,että kai tää korvataan kun huonosti laitoit.sanoi,päätä kumpi tehdään väliaikainen vai paikkaus? sanoin,etkö sinä ole lääkäri. marssi ovesta ulos.hoitaja lohdutteli ja pyysi anteeksi lääkärin käytöstä. vihaisena palasi ja paikkasi.koitti ilmiselvästi hillitä itseään. en koskaan ole ollut niin loukkaavalla lääkärillä.tuli lasku ja siinä oli lääkärin nimi sara ramsey,laitoin hoogle hakuun.olikin joku julkimo ja just käytöd tosi huonoa.toivotaan,että en sille enää joudu

Vierailija

Lääkepaikkaa ei laiteta missään tapauksessa  jos hammasta särkee/ tai tulehdusta juurten kärjissä- alkaa vaan kovempi särky . Oikea hoito  on juurihoito tai hammas pois

Dentist

Kyllä vain voidaan laittaa lääkepaikka särkevään hampaaseen. On olemassa monenlaisia lääkepaikkoja. Antibiootti aloitetaan vain siinä tapauksessa, että tulehdus aiheuttaa turvotusta, kuumetta tai muita yleisoireita. Pienemmillä oireilla, jos potilas on kovin altis vakavammalle tulehdukselle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla