Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Dippikastike seisoi huoneenlämmössä useamman tunnin, jonka jälkeen söin sitä - Nyt maha kipeä ja turvoksissa

Vierailija
21.05.2016 |

Voiko johtua siitä että dippikastike pilaantui ja siksi mahani on niin hemmetin kipeä?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pierettää myös pirusti.

Ap

Vierailija
2/7 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei voi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei pieretä

Vierailija
4/7 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et varmaan syönyt pelkkää dippikastiketta? Mitä söit sen kanssa?

Vierailija
5/7 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Et varmaan syönyt pelkkää dippikastiketta? Mitä söit sen kanssa?

Pringlesejä.

Ap

Vierailija
6/7 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laktoosivaivaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
21.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen itse valkosipulille 'allerginen' ja mahakipu tulee aina. Sitten noissa marinadeissa ja dipin mausteseoksissa käytettävät mausteet ovat huonolaatuisia. Se hajukin on toisinaan outo, ihan eri kun itse tekee/kokoaa dipin mausteet.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän kolme