Vierailija

Yhdysvalloissa tuotetaan noin 90% geenimuunelusta ruuasta joka on muuneltu koeputkessa. Kasvit on muuneltu geneettisesti niin että jos pelloille alkaa kasvaa rikkaruohoja ja tulla tuholaisia ni maanviljeliän tarvii vaan myrkyttää pelto myrkyllä ja tällä viljeltävällä kasville on laitettu geeneihin vasta geeni tälle myrkylle ni kasvi selvii siitä myrkystä.

Joissakin eurooppalaisissa kokeissa on koe rotille syötetty tätä geenimuuneltua ruokaa ja tyttö rotille on tullut 2kk syömisen jälkeen rinta kasvaimia, poika rotille on tullut hormooni häiriöitä ja eturauhas syöpää.
Joillekkin pikkusille myyrille sitä on syötetty myös ja kolmannessa sukupolvessa ne ei ole pystyneet enään lisääntymään ollenkaan.
Mitä ihmiset on nyt jokusen vuoden tuota syöneet tietämättään ni on ilmennyt erilaisia allegioita sellasille ruoka aineille joita ei ole ennen ihmisillä ollut.

Suomeen kuulema tulee geenimuuneltua ruokaa noin 45% ja suurin osa menee rehuks maatalouksiin lihan kasvatukseen.

Mutta yhdysvallat tuottaa myös geenimuuneltua maissi sokeria jota on melkeen joka ikisessä teolisessa tuotteessa myytävänä kaupan hyllyillä. Varsinkin karkeissa. Sitä löytyy leivästä, maku juomista, leivän päälle laitettavasta makkarasta. Melkeen kaikesta, joten saamme päivässä todella ison annoksen sitä.

No kolmen sukupolven päästä tiedämme varmaan sitten enemmän, olemmeko kuolemassa sukupuuttoon.

  • ylös 1
  • alas 3

Kommentit (6)

Vierailija

Se on hinta tehokkaasta ruoantuotosta. Luomun suosiminen auttaa vähän karttamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sä oot ilmeisesti syöny tot geenimuunneltua ruokaa enemmänkin jo useamman vuoden.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Mutta yhdysvallat tuottaa myös geenimuuneltua maissi sokeria jota on melkeen joka ikisessä teolisessa tuotteessa myytävänä kaupan hyllyillä. Varsinkin karkeissa. Sitä löytyy leivästä, maku juomista, leivän päälle laitettavasta makkarasta. Melkeen kaikesta, joten saamme päivässä todella ison annoksen sitä.

Höpö höpö. Sokeri on aina se sama sakkaroosimolekyyli C12H22O11, oli se tuotettu millä tavalla tahansa. Tuotantotavalla (GMO vs. joku muu) ei ole mitään merkitystä terveyden kannalta.

Vierailija

Näytä meille se tutkimus, jossa yksikin GMO-ruoka on todettu haitalliseksi. Minä olen kyseisiä "tutkimuksia" lukenut, eivätkä ne ole lähimainkaan hyvin tehtyjä. Ns. paskoiksi osoitettuja kaikki.
Sun uskottavuus katoaa sillä sekunnilla kun alat ylipäätänsä väittämään GMO tuotteita vaarallisiksi, koska itse geenimuuntelu ei kategorisesti voi tehdä mistään ruoasta vaarallista. Ainoastaan yksittäiset ruoat, oli ne GMO tai ei, voivat olla haitallisia. Sillä ei ole mitään merkitystä, mistä se haitallisuus on ruokaan tullut, oli sitten syynä luonnossa tapahtunut mutaatio taikka ihmisen aiheuttama. Tekniikassa itsessään kun ei ole mitään, joka voisi olla ongelman syynä. Vain syntyneellä muutoksella on merkitystä.
Muutenkin idioottimaista kuvitella, että yksi tai kaksi muutosta, oli sitten kokonaisia geenejä taikka ei, olisi jollain järkevällä todennäköisyydellä pahasta, varsinkin kun ihminen on ne vieläpä tutkinut, mutta liioittelematta triljoonakertaa suuremmat lähes satunnaiset muutokset luonnossa olisivat turvallisia.

Vierailija

Et varmaan ymmärrä miten aineenvaihdunta toimii? Jos kasvi tms ei tuota haitallisia yhdisteitä, ei ne geenit mahassa/suolistossa itsekseen haitallisiksi muutu. Huoh.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla