Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mutta se koskee myös kaikkia teitä: jokaisen tulee rakastaa vaimoaan niin kuin itseään, ja vaimon tulee kunnioittaa miestään.
Ef. 5:33

Mitä rakkaus on? Se on kärsivällisyyttä. Kärsivällisyys odottaa, antaa toiselle tilaa, ei pyri muuttamaan häntä halujensa täyttäjäksi. Se on lempeyttä. Lempeys jättää sanomatta, vaikka tekisi mieli, se puhuu toisesta hyvää ja toiselle hyvää. Rakkaus ei kadehdi. Se näkee, että toisen hyvä on yhteistä hyvää ja onnistuminen on jaettuna kolminkertaista. Rakkaus ei pöyhkeile. Se asettaa toisen toiveet omien edelle, se asettuu rakkaansa palvelijaksi. Rakkaus ei käyttäydy sopimattomasti. Se ei pyri muuttamaan toista, syyttämään toista tai nolaamaan toista. Rakkaus ei etsi omaa etuaan, vaikka se olisi vahvemmilla ja olisi kiusaus vaatia hyvää itselleen. Rakkaus ei katkeroidu eikä muistele kärsimäänsä pahaa, vaan se tahtoo antaa anteeksi ansiotta. Anteeksiantaminen on unohtamista, toisen puutteiden peittämistä. Rakkaus ei iloitse vääryydestä vaan silloin, kun totuus voittaa. Turvallisessa ilmapiirissä uskalletaan avoimuuteen ja haavoittuvuuteen. Rakkaus luottaa, ettei sitä käytetä hyväksi. Sitä rakkaus on.

http://www.sro.fi/paivan-sana

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (1)

Vierailija

Mitäs jos tekee mieli hakata tuolta ämmältä silmät mustaksi ja hampaat kurkkuun? Vittumainen valittaja ja rumakin vielä, kun on syönyt itsensä turpeaksi. Kuin syöttöporsas ikään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla