Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Aika moni nainen näyttää lman meikkiä suomalaiselta juntilta, pyöreän miehekkäältä, epänaiselliselta, rumalta, jne. Sitten kasvot laitetaan täyteen kosmetiikkaa jotta saadaan itsestään hehkeämmän näköinen.

Lihavatkin naiset peittää meikeillä ruman naamansa, vaikka paras tapa kohentaa ulkonäköä olisi pudottaa painoa.

  • ylös 2
  • alas 4

Kommentit (6)

Vierailija

Heh, 0/5. Tiedätkös miltä ne etelä-euroopan näyttävämmät naiset näyttäisi ilman kulmakarvojen ja ylähuulen karvojen poistoa:P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Koska ilman meikkivoidetta ihoni olisi kauttaaltaan punertavan läikikäs. Ei ole kivaa kun ihmiset kyselevät, "miks sää oot niin punanen???" Sen kun tietäisinkin. Pienellä meikkaamisella vähennän nuo ärsyttävät kyselyt minimiin, pystyn toimimaan ihmisten kanssa jotenkuten eikä päiväni ole jatkuvasti pilalla.

Siksi. Anteeksi ap, jos meikkaamiseni sinua loukkaa. Anteeksi, että "valehtelen" ulkonäköni. Paitsi että meikkivoide ei edes peitä ihottumaa kokonaan.

Vierailija

Vähät meikistä,vaatteet ne vasta kamalaa kusetusta on! Ajatelkaas,kuinka moni peittää vaatteilla löllöt kohdat,arvet,jopa puuttuvia raajoja.Kyllä olisi parasta jos kaikki olisivat luonnotilassa eivätkä huijaisi olevansa paremman näköisiä kuin oikeasti ovat.

Tosiaan ap,ota ne lääkkeet tai harjoittele edes parempien provojen tekemistä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla