Vierailija

Tuli mieleen tuosta toisesta avauksesta (outo mies), että mitä kummallista on lintutornitreffeissä? Jos ei nyt oteta huomioon noita muita juttuja tossa samassa tarinassa... Toki ehkä itsekin vieraan kanssa pari kertaa miettisin, mutta tutun veisin ilman muuta metsään ihan omasta halustanikin ;)

  • ylös 6
  • alas 0

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
clohovormisti

Ensitreffit kloroformilla miehen kellarissa, jotta mies voi näyttää olevansa turvallinen avuttomassa tilassa olevalle naiselle. Ei kai tuo lintutornikaan kovin huono ole...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Näen ihan tarpeeksi lintuja muutenkin, kiitos ei enää treffeillä.

Ei ne linnut siellä tornissa ole. 

Vierailija

Lähtisin ehdottomasti jos olisin sinkku! Paljon mieluummin kuin kahvilaan tai leffaan.

Vierailija

Pointti on siinä, että liian nopeasti ja vielä oudon käytöksen jälkeen jonnekin syrjäiseen erämaahan. Se siinä on creepyä.

Henk.koht. en ihan alkuvaiheessa tykkäisi siitä, että mies olisi enemmän kiinnostunut muista tipusista... Toisaalta kuitenkin lähtisin mieluusti vaikka teatteriin. Tässäkin on kyllä enemmän kysymys suhteen vaiheesta. Alussa on kivempi nähdä, ymmärtääkö mies mitään taiteesta. Myöhemmin on kivempi retkeillä kahdestaan. Itse odottaisin kyllä silloin lintutorniretkeltä enemmän ulkoilmalemmiskelyä siellä tornissa.

Vierailija

En lähtisi missään nimessä ensitreffeille lintutornille jo ihan turvallisuuden vuoksi tai siksi, ettei sieltä pääse välttämättä nopeasti pois. Myöhemmin voisin hyvinkin. Lintujen kiikarointi on ihan mukavaa puuhaa, vaikka en nyt tuntia pidempään varmaan viihtyisi.

Vierailija

Avoin keskustelu käy hankalaksi, jos tornilla on muitakin samalla. Muuten kyllä todella hyvä treffipaikka.

Vierailija

En lähtisi syrjäiseen paikkaan seurustelun alkuaikoina. Mutta myöhemmin, kun tietäisin miehen suurella varmuudella turvalliseksi, lähtisin lintutornille/metsäretkelle ilomielin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla