Vierailija

Olen siis treffaillut yhden miehen kanssa, ja ollaan molemmat vihjailtu toisillemme että tänään on se päivä jolloin eksytään peiton alle ensimmäistä kertaa. Juttu on vain se että olin jo yhden toisen miehen kanssa aikaisemmin päivällä ja paikat on hänen jäljiltä vielä arat. Vähän noloa mutta haluan ehkä odottaa ainakin huomisaamuun tän uuden kanssa. Pitänee keksiä sopiva tekosyy siihen.
Kaikki tapahtui kumpparin kanssa joten tautivaaraa ei ole.
Onko joku muu löytänyt itsensä tällaisesta tilanteesta? Yksinomaan itselle tässä on loppupelissä vastuussa, mutta silti noloa kun näin pääsi käymään.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vierailija

Siinä vaiheessa kun pitää alkaa pyöritellä mielessään otsikon kaltaisia kysymyksiä.

Vierailija

Kaikki, mitä et voi kumppanillesi paljastaa/kertoa on pettämistä. Meidän suhteessa ainakin, 22v avioliittoa takana ja onnellisia ollaan.

Pettämistä on niin montaa eri laatua. Enkä tarkoita tällä nyt sitä, että "joo en kertonu miehelle että söin sen jätskin nii nyt petin sitä" vaan jos koet jonkin asian (toisen ihmisen läheisyyden, huomionantamisen, koskettamisen, ajattelemisen) niin häiritsevänä, ettet voi siitä puolisollesi kertoa, se on omanlaistansa pettämistä meidän skaalassa. Fantasioida saa, eikä niistä tarvitse kertoa, mutta ymmärrätte varmaan yskän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla