Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jiihuuuuu!!!! 300 lihapullaa jäähtymässä.

Vierailija
23.02.2006 |

Nyt kyllä tuntuu siltä, että oikean uran valitsin. Eli en lähtenyt millekään kokkiuralle. On pikkuisen työlästä valmistaa ruokaa ja tarjottavaa 40 hengelle, millaista olisi tehdä ruokaa vähintään 100lle joka ikinen päivä? Kertokaa kokit.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
23.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaikkea paannaan kiloissa, ja säkeissä.. työtä tehdään kuumassa keittiössä, kiireessä ja liian pienellä palkalla. usein tehdään huomisen esivalmisteluja suureksi osaksi.. suurkeittiössä on tylsää..

Vierailija
2/3 |
23.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mää oon ruokatehtaassa töissä ja koko Suomelle pitäis tehä ruokaa ja vähän menee ulkomaillekin.. ;)



Ihan jees juttu! Pitää olla oikee asenne ja paljon huumoria ja iloa. Mää teen mielelläni töitä ja nautin. Ei olis pointtia jos ei hommasta tykkäis, työ kuuluu niin suuresti koko elämään että pitää tehdä sitä mikä tuntuu hyvältä! Mää en ainakaan tekis tätä hommaa jos ottais joka päivä koppaan. Elämä on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
23.02.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse pidän ruoanlaitosta, mutta onhan se toki hiukan eri asia tehdä ruokaa 4lle kuin 40lle.



Nyt kakkuja paistamaan.....



AP