Vierailija

Arabit kutsuvat taitoa kabazzaksi, englanniksi se on pompoir. Tiettävästi yli 3 000 vuotta sitten Intiassa kehittynyt tekniikka oli aikoinaan laajassa käytössä Kauko-Idässä. Esimerkiksi kreikkalaisten kurtisaanien ja japanilaisten geishojen kerrotaan hallitsevan tämän vahvoja lantionpohjalihaksia vaativan taidon. Suomeksi tekniikka voisi siis olla vaikkapa "lypsämistä": nainen käyttää emättimen lihaksia peniksen stimuloimiseen. Mies ei tee mitään, ja hänen passiivisuutensa antaa naiselle täyden vallan.
Lypsäminen ei vaadi työntöjä tai hytkymistä: mies voi maata täysin paikoillaan, ja emättimen supistelu hoitaa homman. Helpoimmin se käy, kun nainen ratsastaa miehen päällä.
Lantionpohjanlihasten on oltava kunnossa, jos mielii käydä lypsylle. Niiden harjoittaminen ja vahvistaminen myös auttaa tuntemaan lihaksiston ja sen toiminnan paremmin.
- Lihaksia supistelemalla, puristelemalla, vetämällä ja työntämällä naiset oppivat käyttämään niitä. Silloin he voivat oppia seksuaalisia taitoja aina niin pitkälle, että pystyvät kääntelemään penistä vain lantionsa lihasten avulla. Sen kerrotaan olevan uskomaton tunne, kuvailee pompoirin jalosta taidosta kirjan kirjoittanut Denise Costa.
Hänen mukaansa lajin taiturit pystyvät imaisemaan siittimeen sisäänsä ja työntämään sen ulos pelkästään ilolihasten voimin. He voivat halutessaan myös lukita elimen paikoilleen puristamalla. Lypsämällä saadun orgasmin kerrotaan tuovan miehelle uskomattoman nautinnon.
Eivätkä naiset itsekään jää osattomiksi. Costan mukaan tekniikka auttaa saamaan klitorisorgasmien lisäksi myös upeita emätin- ja jopa kohtuorgasmeja. Hän kuitenkin muistuttaa, ettei taitoa saavuteta ilman kovaa työtä ja harjoittelua. Hänen mukaansa oppiminen vie viitisen kuukautta, jos taitoa harjoittelee tunnin päivässä.
- Se on kuin punttisalilla käyntiä. Jos haluat timmin kropan, eivät tulokset synny yhdessä yössä.

  • ylös 6
  • alas 4

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla