Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kumpaa kasvissosekeittoon?

Vierailija
27.04.2016 |

Ruokakermaa vai sulatejuustoa? Pitäisi saada mahdollisimman kevyttä. Vai tarviiko noita lain? Jaa vinkkisi :)

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatejuustoa

Vierailija
2/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en yleensä laita kumpaakaan. Sulatejuustoa keitossa suorastaan inhoan, mutta tiedän että jotkut siitä tykkää. Sen sijaan vuohenjuusto tai mozzarella joihinkin keittoihin menettelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuohukermaa ja sulatejuustoa

Vierailija
4/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

pekonia

Vierailija
5/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paremman makuista tulee (maustetulla) tuorejuustolla mielestäni. Ja kivempi koostumuskin.

Vierailija
6/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

pekonia

JA kermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat mahdollisimman kevyttä, et laita kumpaakaan vaan korkeintaa rasvatonta maitoa.

Jos taas haluaisit hyvää, laittaisit sulatejuustoa, Koskenlaskijaa mieluiten.

Vierailija
8/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruokakermaa vai sulatejuustoa? Pitäisi saada mahdollisimman kevyttä. Vai tarviiko noita lain? Jaa vinkkisi :)

Häh, jos kevyellä tarkoitat vähärasvaista, et tietenkään käytä kumpaakaan. Jos pakko olla jompaakumpaa, katsot paketin kyljestä rasvaprosentin ja valitset sen, jossa on pienempi. 

Jos tarkoitat kevyellä jotain muuta niin sitten en tiedä, mitä olet hakemassa.

Oma vinkkini on olla käyttämättä ruokakermaa ikinä missään. Täysin tarpeeton kemianteollisuuden tuote. Sulatejuustoa tai tuorejuustoa voin joskus pistää joihinkin keittoihin, niissä on sentään makuakin. Jos kermaa tarvitsee niin oikeaa sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos mahdollisimman kevyttä havittelet, et laita kumpaakaan. Lantraan kasvisten keittovedellä.

Vierailija
10/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos nyt tekisit vaan ihan hyvän keiton kerman kanssa ja sitten laitetaan siihen pyllyyn vauhtia muilla keinoin että pysyy sutjakkana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvitse kumpaakaan. Laita kermaa, jos on pakko, mutta pieni tilkka vain. Ja kuohukerma olisi parempaa.

Vierailija
12/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos nyt tekisit vaan ihan hyvän keiton kerman kanssa ja sitten laitetaan siihen pyllyyn vauhtia muilla keinoin että pysyy sutjakkana.

Ai vittu kun olit näpsäkkä! Onko päänaukomiskiintiö miehelle tältä päivältä jo käytetty?

Ja joo olen kireä kun laihdutan. Varo ettet tule vastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos nyt tekisit vaan ihan hyvän keiton kerman kanssa ja sitten laitetaan siihen pyllyyn vauhtia muilla keinoin että pysyy sutjakkana.

Ai vittu kun olit näpsäkkä! Onko päänaukomiskiintiö miehelle tältä päivältä jo käytetty?

Ja joo olen kireä kun laihdutan. Varo ettet tule vastaan.

Ei ole vielä käytetty. Vaikutat äkäiseltä, johtunee siitä että laihdutat tekemällä kaikista ruuista paskan makuisia kun niistä pitää tehdä "kevyitä". Tee nyt vaan kunnon ruokaa ja laihduta muilla keinoin. Hop hop.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme kahdeksan