Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

syö vaan ulkolaisia hedelmiä ja katso tämä

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
2/8 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta eihän tuota käytetä kuin hotellien keittiössä. turistit haluavat hyvänmakuisia hedelmiä buffettiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuohon 1:n viesiin viitaten. Tiiättekö, jos ostatte tähän aikaan kotimaisia perunoita ja porkkanoita, niin ei nekään ihan äsken nostettuja ole. Gasp! Siis kyllä on ihan omaa tyhmyyttä jos ei tajua, että Hollannissa ei välttämättä kasva omppuja helmikuussa. 

Vierailija
4/8 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina on suomalaisia omenoitakin säilytetty talven yli. Jo ennen kylmäkaapin keksimistä. Ne on kääritty paperiin ja pidetty kellarissa. Nykyiset omenoiden hapettomassa tilassa säilyttäminen on kehitetty siksi, ettei säilöntäaineita tarvitse käyttää. Tuollainen ylivuotinen omena ei ole huono ollenkaan. Parempi kuin pakastettu.

Vierailija
5/8 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä hyötyä on ruiskuttaa vesimelonin sisään mitään? Eihän se sinne tasaisesti leviä.

Vierailija
6/8 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitä hyötyä on ruiskuttaa vesimelonin sisään mitään? Eihän se sinne tasaisesti leviä.

Mistäs tiedät? Ei kai ne turhan päiten tuota tee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos vesimeloniin ruiskutettaisi jotain niin miksi sinne ei ruiskutettaisi sokeria? Miksi sinne pitäisi jotain todennäköisesti sokeria kalliimpaa ruiskuttaa? Tuossa ei taas ole mitään logiikkaa. Todennäköisesti tuossa ruiskutetaan vesimeloniin viinaa, mikä on hauska temppu helteisenä kesäpäivänä juhlissa.

Vierailija
8/8 |
02.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on ulkolainen, on myös kotilainen.