syö vaan ulkolaisia hedelmiä ja katso tämä
Kommentit (8)
Mutta eihän tuota käytetä kuin hotellien keittiössä. turistit haluavat hyvänmakuisia hedelmiä buffettiin.
Tuohon 1:n viesiin viitaten. Tiiättekö, jos ostatte tähän aikaan kotimaisia perunoita ja porkkanoita, niin ei nekään ihan äsken nostettuja ole. Gasp! Siis kyllä on ihan omaa tyhmyyttä jos ei tajua, että Hollannissa ei välttämättä kasva omppuja helmikuussa.
Aina on suomalaisia omenoitakin säilytetty talven yli. Jo ennen kylmäkaapin keksimistä. Ne on kääritty paperiin ja pidetty kellarissa. Nykyiset omenoiden hapettomassa tilassa säilyttäminen on kehitetty siksi, ettei säilöntäaineita tarvitse käyttää. Tuollainen ylivuotinen omena ei ole huono ollenkaan. Parempi kuin pakastettu.
Mitä hyötyä on ruiskuttaa vesimelonin sisään mitään? Eihän se sinne tasaisesti leviä.
Vierailija kirjoitti:
Mitä hyötyä on ruiskuttaa vesimelonin sisään mitään? Eihän se sinne tasaisesti leviä.
Mistäs tiedät? Ei kai ne turhan päiten tuota tee.
Jos vesimeloniin ruiskutettaisi jotain niin miksi sinne ei ruiskutettaisi sokeria? Miksi sinne pitäisi jotain todennäköisesti sokeria kalliimpaa ruiskuttaa? Tuossa ei taas ole mitään logiikkaa. Todennäköisesti tuossa ruiskutetaan vesimeloniin viinaa, mikä on hauska temppu helteisenä kesäpäivänä juhlissa.
http://www.hs.fi/ruoka/a1410236116539