Lue keskustelun säännöt.
Jos teen kinkkupiirakan lauantaina valmiiksi, kun sunnuntaina tulosa
19.02.2006 |
sukulaisia kyläilemään (noin 15) niin voiko sen pakastaa vai meneekö pilalle pakastaessa? Vai onko viisaampaa säilyttää jääkaapissa? Ja mites onko teistä juhlavampaa tehdä kaksi kinkkupiirasta sellaiseen pyöreään piirasvuokaan ja leikata valmiit palat ja tarjota suoraan piirasvuuasta. Vai tehdä uunipellillinen ja paloida se tarjoululautaselle? No ei kait sillä väliä ole tulipa vaan mieleen.
Kommentit (3)
..sen voisi tehdä sunnuntaina, tuorehan on aina parasta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
älä nyt hyvänen aika ainakaan pakkaseden sitä tunge!
pohja vetistyy.
Lämmitä se sitten uunissa, älä mikrossa.
En ota kantaa tarjoilutapaan. Riippuu tarjoiluastioiden " juhlallisuudesta" .