Miten tehdään sellainen tiiviimpi juustokakku mitä kahviloistakin saa?
Kaikki ohjeet mitä olen koittanut, ovat olleet sellaista vaahtomaista enemmänkin. Kahviloista saa sellaista "kovempaa" missä ei ole mitään muuta makua kuin se juustokakun oikea maku
Kommentit (10)
Esim. tällä ohjeella. http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/valkosuklaa-juustokakku
Mulla tulee aina tiiviitä: MIten sä siis teeet kakkusi?
Googleta amerikklaistyylinen juustokakku. Ne on tiiviitä.
Amerikkalainen juustokakku? Uunissa paistettava? Tai sitten epäonnistut liivatteen kanssa?
Amerikkalainen juustokakku on sellainen uunissa paistettu, mikä tarjoillaan usein marjakastikkeen kanssa. Tarkoitatko sellaista?
Juustokakkuja on kahdenlaisia: uunissa poistettavia ja keksimurupohjaisia, joissa täyte hyydytetään liivatteella.
Googlaa:
- Juustokakku rahka paista
- Juustokakku liivate
Epäilen, että tavoittelet jälkimmäistä. Valitse löytyvistä resepteistä se, jossa on vähiten vaahdotettua ainesosat.
Vierailija kirjoitti:
Esim. tällä ohjeella. http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/valkosuklaa-juustokakku
Mulla tulee aina tiiviitä: MIten sä siis teeet kakkusi?
Justiinsa tällaisia löllyköitä olen aina tehnyt. En tarkoita tällaista juustokakkua. Taitaa tosiaan kyse olla uunissa paistetuista juustokakuista.
Vierailija kirjoitti:
Juustokakkuja on kahdenlaisia: uunissa poistettavia ja keksimurupohjaisia, joissa täyte hyydytetään liivatteella.
Googlaa:
- Juustokakku rahka paista
- Juustokakku liivateEpäilen, että tavoittelet jälkimmäistä. Valitse löytyvistä resepteistä se, jossa on vähiten vaahdotettua ainesosat.
No yhdessä minun ohjeessa vatkataan valkuaisetkin erikseen, sekä tietysti kerma. On todella vaahtomaista.
Täytyy kokeilla noita uunissa paistettavia, luulen että maistamani kakut ovat olleet juurikin sellaisia
Uunissa paistettavaa tarkoitat, sekaan esim maizenaa. Liivatekakut, jääkaapissa hyydytettävät ovat niitä keveitä.
Tarkoitat varmaan sellaista uunissa paistettua juustokakkua.