Suomessa terveysintoilijat paheksuvat vaaleaa leipää, pastaa jne., mutta kuitenkin esim. italilaiset
eivät juuri muuta syökään kuin pizzaa ja pastaa, eivätkä he niin kovin kuolemansairaita taida olla.
Että mikä mahtaa tässäkin olla se totuus...
Kommentit (49)
Kyllä ne muutakin syö kuin pizzaa ja pastaa. Hyvin paljon kaikkea muutakin.
Että Iialilaiset ei syö juuri muuta kuin pizzaa ja pastaa? Näinkö porvoossa opetetaan?
Italiassa naiset ovat hoikkia. En tiedä mitä tai kuinka paljon siellä syödään, mutta homma näyttää toimivan.
Kaikki italialaiset on myös viiksekkäitä putkimiehiä joiden nimi on Mario tai Luigi. Tai sitten ne on gigoloja. Tai mikä ettei putkimiesgigoloja...
Täkäläisillä on vain vähemmän jotain tiettyjä sairauksia kuin esim täällä jotain kakkaa syövillä. Ei se tarkoita, että kaikki mitä ne syö on hyvästä. Esim viinin lipittäminen koko ajan on ihan yhtä pahasta kuin mikä tahansa muukin jatkuva kännissäolo. Myös vaalea leipä ja pasta ovat, jos ei haitallisia, niin turhia. Niistä kun puuttuu esim kuidut, joita meidän on hyvä saada.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki italialaiset on myös viiksekkäitä putkimiehiä joiden nimi on Mario tai Luigi. Tai sitten ne on gigoloja. Tai mikä ettei putkimiesgigoloja...
En lähtisi yrittämään joka ikisen henkilön määrittelyä, mutta isot linjat kyllä näkyvät. Italiassa ollaan hoikempia kuin Suomessa.
"Pietro Migliaccio, head of the Italian Society of Food Sciences, says he now can't tell the difference between a 30-year-old and a 45-year-old or between a 40-year-old and a 65-year-old in the streets of Rome or Milan.
"If you look at Scandinavian, German or Ukrainian women, they're magnificent when they're 18-20 years old but after that they let themselves go and by the time they're 35 they're already flabby," Migliaccio said."
http://www.nzherald.co.nz/lifestyle/news/article.cfm?c_id=6&objectid=10…
Aina myös puhutaan, että Suomessa on maailman puhtainta ruokaa. Kuinka se näkyy vertaillessa muihin maihin? Eliniässä? Ei.
Vierailija kirjoitti:
Aina myös puhutaan, että Suomessa on maailman puhtainta ruokaa. Kuinka se näkyy vertaillessa muihin maihin? Eliniässä? Ei.
Saahan sitä puhua. Totuus näkyy ruokakaupassa.
suomessa yli 30 painoindeksin omaavia on 12% ja italiassa 8 eli ei kauhea ero...
Italiassa aamiaiseen kuuluu päivittäin kahvin kanssa YKSI croissant tai brioche, kun Suomessa kauhotaan lautasellinen puuroa, pari ruisleipää päällisineen kyytipojaksi, skyr-rahkaa ja vielä varmuudeksi kourallinen pähkinöitä. Ettei vaan tule nälkä ennen lounasta. Ja se näkyy katukuvassa ikävällä tavalla Italiaan verrattuna.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki italialaiset on myös viiksekkäitä putkimiehiä joiden nimi on Mario tai Luigi. Tai sitten ne on gigoloja. Tai mikä ettei putkimiesgigoloja...
Joo ja ne kaikki syö sieniä ja ratsastaa dinosauruksella.
Japsit ja kiinalaiset syö kasoittain VALKOISTA riisiä, ja vähän maitotuotteita tai kovaa rasvaa tai punaista lihaa. Japanissa elää maailman tervein kansa. Joten se joka valehtelee että hiilarit on myrkkyä, todetaan tästä lähtien todistetusti propagandan levitäjäksi ja roskasakiksi, jonka JOKA sana on valhetta, ja jonka kuuluisi menettää sananvapaus.
Italiassa vihannes- ja hedelmätiskit on mahtavia. Tuoreita kypsiä tuotteita tulee läheltä. Suomessa kaikki on tuotu kaukaa ja muut vihannekset paitsi kurkku ja tomaatti on usein jo parhaat päivänsä nähneet.
Johtuiskohan siitä, että MÄÄRÄLLÄ on vaikutusta?
Italialaiset eivät liho, koska syövät sopivan määrän energiaa.
Simples.
Vierailija kirjoitti:
Eri geenit.
Vitun geenit. Suomalaiset arvostaa ruokaa määrän perusteella, ihan sama mitä se on.
Vierailija kirjoitti:
Johtuiskohan siitä, että MÄÄRÄLLÄ on vaikutusta?
Italialaiset eivät liho, koska syövät sopivan määrän energiaa.
Simples.
Niinpä. Suomessa ns. viralliset suositukset kaiketi kehottavat syömään melkein parin tunnin välein jotain. Kaloreita kertyy valtavia määriä, vaikka ateriat olisi kuinka "terveellisiä". Ja sitten ihmetellään kun paino nousee tai että miksi se ei laske, kun yritetään laihduttaa.
Italiassa samoin kuin täällä keskisemmässä Euroopassa syödään paljon harvemmin päivän aikana eikä esimerkiksi aamupalat ole sellaisia kuin ylempänä joku kuvasi puuroa, leipää yms.
t. ulkosuomalainen
Monet croisantin , suklaan ja pizzansyöjät ovat hoikkia ja hehkeitä, kun taas monet hirssimaito-aloevera-raakaruokao-tyypit ovat näivettyneitä ryppyisiä kuivikkoja.
Siksi koska italialainen syö kerrallaan sen yhden croissantin, pitsa slaissin tai pari kauhallista pastaa, kun taas suomalainen vetää paketillisen leipää, kattilallisen spagettia ja päälle vielä laatikollisen leivonnaisia.