Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Tykkääkö joku muka oikeasti täysjyväriisistä?
09.02.2016 |
Yleensä täysjyvä on kaikessa aina parempaa kuin vaalea versio, esim. vehnäleipä on ällöä ja ruisleipä nam. Pastatkin on parempia täysjyvänä, mutta riisi tekee poikkeuksen. Täysjyväriisi jotenkin pilaa koko riisin olennaisen olemuksen. Sen ryynimäinen kova koostumus on syödessä melkeinpä oksettavaa. Aina jos sitä menee keittämään, niin joutuu lopulta heittämään puolet kattilallisesta roskiin, kun ei sitä vain saa alas. Ja tuntuu että mitä useammin sitä yrittää syödä sitä oksettavampaa se aina on.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
En, meillä syödään mieluummin kotimaista ohraa :)