Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten tehdä parasta perunamuusia?

Vierailija
02.02.2016 |

Lapin puikulaa ei nyt saatavilla, joten miten tavallisesta perunasta saa maukasta muusia? Kiitos.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
02.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nääh, Lidlin punainen muusipakkaus ja vähän voita joukkoon. Parasta.

Vierailija
2/6 |
02.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin pussimuusi ois pikatie onneen 😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
02.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nääh, Lidlin punainen muusipakkaus ja vähän voita joukkoon. Parasta.

En kyllä voita pilais pussimuusilla.

Vierailija
4/6 |
02.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhoinen peruna, sipuli, suola, kerma ja voi,

Vierailija
5/6 |
02.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei puikulaa, niin ota vaikka Rosamundaa. Keität ne kuorittuina, lisää hiukan voita, suolaa ja survo. Lisää hiukan kuumaa maitoa  ja vatkaa vaikka puuhaarukkalla kuohkeaksi. Älä tee muusista liian märkää, se on muusi ei puuro.

Vierailija
6/6 |
02.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeita "punaisia" = jauhoisia perunoita.

Älä vispaa liisteriksi.