Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Härkäpapurouheen käyttö

Vierailija
01.02.2016 |

Ostin viime vuonna Ruohonjuuresta luomuhärkäpapurouhetta. Pussin olen jo heittänyt pois, eikä siinä muistaakseni mitään käyttöohjetta edes ollut. Olen käyttänyt tätä soijarouheen tapaan, mutta keittänyt hieman pidempään. Huuhtelen ensin rouhetta pari kertaa ja keitän sitten 15 min (ohje taisi olla jollain vegebloggaajalla). Tämän jälkeen rouheesta tulee mautonta mössöä. Voiko rouhetta siis käyttää lähes sellaisenaan tai keittää vain viisi minuuttia ilman, että tulee vatsanväänteitä? Lihapullissa tää on tosi hyvä lisä, mutta esim. makaronilaatikosta ja kaalilaatikosta tulee aika kamalaa. Tai voiskohan ton rouheen heittää vain sellaisenaan vuokaan makaronin/kaalin sekaan ja toivoa, että se kypsyy uunissa tarpeeksi?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pavut ovat perkeleestä. Ei todellakaan ihmisten ruokaa. Ei ole terveellisiä vaan olet tullut huijatuksi. Heitä menemään hus.

Vierailija
2/2 |
01.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pavut ovat perkeleestä. Ei todellakaan ihmisten ruokaa. Ei ole terveellisiä vaan olet tullut huijatuksi. Heitä menemään hus.

Pavut on hyvänmakuisia, ravintorikkaita, kohtuuedullisia ja ekologisia. Namskis!

Ap

P.S. Niin oliko sulla niitä ohjeita?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän seitsemän