Vierailija

Siinähän on ain raskauden riski? Miten selittää miehelle, että seksiä ei tule olemaan vuosiin vaan pitää käydä psykoterapia ensin?

  • ylös 3
  • alas 13

Kommentit (17)

Vierailija

No saako vai ei? Miten te muut avioliitossa olevat olette kestäneet vuosien selibaatin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Varmaan kauheaa kun molemmilla halut tallella mutta seksiä ei saisi harastaa eikä tiedä koska tilanne normalisoituu. Terapia voi kestää vuosiakin plus varoaika..

Vierailija

Kamikainen kirjoitti:
Ehkäisy.

Voi pettää kuten kaikki tiedämme. Jos lapsia ei saa missään nimessä tulla niin selibaatti pakollista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
kuka sitä valvoo

No kun lapsia ei saa hankkkia ja vahinkoraskaus on aina mahdollista. Joten pakko olla selibaatissa ilmeisesti.

Vierailija

Totta kai saa. Puolet naisista kärsii vaikeasta mielenterveydellisestä häiriöstä, eli haluttomuudesta. Näilläkin on lupa harrastaa seksiä.

Vierailija

Älkää miinustajat sitten moralisoiko jos psyykkisesti sairas on raskaana. Jos on ok, että harrastaa sairaana seksiä niin sitten pitää hyväksyä vahinkoraskauden mahdolisuus.

Vierailija

Fyysisesti sairas ei tietenkään myöskään voi harrastaa seksiä, koska perhe-elämä olisi liian rankkaa, jos toinen vanhemmista olisi sairas.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Saako diabeetikko harrasta seksiä?

Ilmeisesti saa, vain psyykkiset sairaudet ovat niittä pahoja. Eli vuosien terapiaprosessin aikana ilman seksiä, jotta ek vahingossakaan tule lapsia. Aika karua kyllä, kun terapia saattaa ihan vuosiakin kestää. Ja voi olla että sairaus ei parane koskaan. Jos sairastuu eskm 25.v niin siinä sitten molemmat puolisot vuosikymmeniä ilman seksiä.

Vierailija

Taitaa vaan olla niin, että mt-potilaalla harvoin on seksi kovin ylhäällä toivelistoillaan. Mielialalääkkeet vievät aika tehokkaasti seksihalut potilaalta ja kun ne tropit vielä lihottavat, niin ei ole pian partnerillakaan haluja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla