Vierailija

Oon viimiset puoltoista vuotta kokenu isoo ahdistusta mun omaan seksuaaliseen suuntautumiseen liittyen. Yhtäkkiä sillon vaan rupesin miettimään, että apua ei välttämättä ookkaan "normaalia" tuntea näin kun tunnen. Siis kun mun mielestä naisen vartalo on paljon kiihottavamman, sensuellimman näköinen kuin miehen vartalo. En oo ikinä oikein kokenu kiihottuvani miesvartaloa katsomalla enkä ikinä oo ymmärtänyt poikakalenterien tms. päälle. Silloin kun nuorempana pornoa katselin niin kyllä siinäkin naisvartalo oli se mikä kiihotti tai sitten se, että mies kiihottui naisesta. Tästä huolimatta en ole ikinä kunnolla ihastunut naiseen, vaikka mulla tosi ihania ja kauniita kavereita onkin :D perhosia massuun tulee vaan miehistä. Jotenkin huvittaa että välillä kun telkkarista tulee joku kohtaus missä on paidaton mies niin poikaystävä leikillään peittää mun silmät :D luulee varmaan että se on sama asia kuin jos yhtäkkiä hän näkisi yläosattoman naisen kirmaavan telkkarissa. Paidaton mies on jotenkin niin paljon arkisempi kuin paidaton nainen. Kyllä mä ainakin enemmän hätkähtäisin jos kaupungilla tulis joku vastaan tissit paljaana kuin jos joku mies kävelis ohi ilman paitaa. Tajuskohan kukaan mun pointtia? :D

  • ylös 1
  • alas 2

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sama täällä. Toki paidaton hyvännäköinen mies on seksikäs, mutta kyllä naisen vartalo sykähdyttää enemmän. Silti olen mielestäni täysin hetero, enkä osaisi kuvitella olevani naisen kanssa. Jos ollaan uimahallissa tms missä on alastomia naisia, en heitä sillä silmällä katsele. Joten ymmärrän tunteesi. Minusta siinä ei ole mitään erikoista jos naisen vartalo "kiinnostaa" enemmän kuin miehen.

Vierailija

Mitä väliä? Jokatapauksessa oot normaali tykkäät sit miehistä tai naisista. Miksi sun pitää mahtua mihinkää lokeroon?

RELAX. 

Vierailija

Kun en kuitenkaan ihastu naisiin tai halua seksiä (paitsi joskus fantasioissa) tai varsinkaan suhdetta naisen kanssa. Nautin myös seksistä mieheni kanssa tosi paljon. Siksi hämmentää, kun visuaalisesti mies ei kiihota niinkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla