Asun yksin ja mulla menee tänään 1kg jauhelihasta päiväys. Mitä teen?
Kommentit (18)
Paista se ja laita pakkaseen. Jos ei ole pakastinta, niin anna liha naapurille tai kaverille.
Paistat sen ja teet kastikkeen. Sitä voi syödä vielä loppuviikon ajan.
Tee jauhelihapasteijoita ja pakasta suurin osa? Ihan hyvä vierasvara/välipala.
Vierailija kirjoitti:
Paistat sen ja teet kastikkeen. Sitä voi syödä vielä loppuviikon ajan.
ei voi. Viimeinen käyttöpäivä on viimeinen käyttöpäivä ja jauheliha on herkästi pilaantuva elintarvike.
Tee lihapullia ja laita osa pakkaseen. Tai jauhelihapihvejä.
Osasta teet lihapullia. 400 - 500 g.
Puolet keität kattilassa = rasvat pois. Laitat uuniin lämmöt alle 50 astetta ja levität leivinpaperilla pellille, uuninluukku auki, väliin esim. puinen lasta tms. ja kuivatat kunnes ovat kuivuneet.
Säilyy 1-2 vuotta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paistat sen ja teet kastikkeen. Sitä voi syödä vielä loppuviikon ajan.
ei voi. Viimeinen käyttöpäivä on viimeinen käyttöpäivä ja jauheliha on herkästi pilaantuva elintarvike.
Pilaantuu raakana, joo. Mutta toki se paistettuna on syötävää vielä pitempään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paistat sen ja teet kastikkeen. Sitä voi syödä vielä loppuviikon ajan.
ei voi. Viimeinen käyttöpäivä on viimeinen käyttöpäivä ja jauheliha on herkästi pilaantuva elintarvike.
No voipas. Kyllä se paistettuna on syötävää vielä ainakin perjantaina.
No tee vaikka lihapullia, syö se minkä syöt ja laita loput pakastimeen.
Kaverit kylään ja teet hyvät lihapulladinnerit niille. Varmasti arvostavat! :)
Tee lihapullia ja pakasta osa. Vie naapurillekin. :)
Tyhmä kyssä, mutta jos teen lihapullia, voinko pakastaa taikinana vai olisko kypsät parempia pakastaa?
Vierailija kirjoitti:
Tyhmä kyssä, mutta jos teen lihapullia, voinko pakastaa taikinana vai olisko kypsät parempia pakastaa?
Mä pakastaisin kypsänä, niin olisi kuumennusta vaille valmista ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tyhmä kyssä, mutta jos teen lihapullia, voinko pakastaa taikinana vai olisko kypsät parempia pakastaa?
Mä pakastaisin kypsänä, niin olisi kuumennusta vaille valmista ruokaa.
Samoin, ja vielä siitä syystä että jauhelihassa on päiväys tänään, joten se pitäisi kypsentää tänään. Ja raa'at pakastetut lihapullat on vähän inhottavia käsitellä.
Jos kebab maistuu: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/2148/Tee%20se%20itse%20-kebab/
Tee siitä joku ruoka ja laita osa pakastimeen.