Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Asun yksin ja mulla menee tänään 1kg jauhelihasta päiväys. Mitä teen?

Vierailija
27.01.2016 |

En kyllä paljaaltaan ala koko kiloa vetämään...

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee siitä joku ruoka ja laita osa pakastimeen.

Vierailija
2/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö osa, pakasta loput.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista se ja laita pakkaseen. Jos ei ole pakastinta, niin anna liha naapurille tai kaverille.

Vierailija
4/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat sen ja teet kastikkeen. Sitä voi syödä vielä loppuviikon ajan.

Vierailija
5/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin saisit proteiinia ;DD

Vierailija
6/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee jauhelihapasteijoita ja pakasta suurin osa? Ihan hyvä vierasvara/välipala.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paistat sen ja teet kastikkeen. Sitä voi syödä vielä loppuviikon ajan.

ei voi. Viimeinen käyttöpäivä on viimeinen käyttöpäivä ja jauheliha on herkästi pilaantuva elintarvike.

Vierailija
8/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee lihapullia ja laita osa pakkaseen. Tai jauhelihapihvejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osasta teet lihapullia. 400 - 500 g.

Puolet keität kattilassa = rasvat pois. Laitat uuniin lämmöt alle 50 astetta ja levität leivinpaperilla pellille, uuninluukku auki, väliin esim. puinen lasta tms.  ja kuivatat kunnes ovat kuivuneet.

Säilyy 1-2 vuotta.

Vierailija
10/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Paistat sen ja teet kastikkeen. Sitä voi syödä vielä loppuviikon ajan.

ei voi. Viimeinen käyttöpäivä on viimeinen käyttöpäivä ja jauheliha on herkästi pilaantuva elintarvike.

Pilaantuu raakana, joo. Mutta toki se paistettuna on syötävää vielä pitempään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Paistat sen ja teet kastikkeen. Sitä voi syödä vielä loppuviikon ajan.

ei voi. Viimeinen käyttöpäivä on viimeinen käyttöpäivä ja jauheliha on herkästi pilaantuva elintarvike.

No voipas. Kyllä se paistettuna on syötävää vielä ainakin perjantaina.

Vierailija
12/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No tee vaikka lihapullia, syö se minkä syöt ja laita loput pakastimeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaverit kylään ja teet hyvät lihapulladinnerit niille. Varmasti arvostavat! :)

Vierailija
14/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee lihapullia ja pakasta osa. Vie naapurillekin. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tyhmä kyssä, mutta jos teen lihapullia, voinko pakastaa taikinana vai olisko kypsät parempia pakastaa?

Vierailija
16/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tyhmä kyssä, mutta jos teen lihapullia, voinko pakastaa taikinana vai olisko kypsät parempia pakastaa?

Mä pakastaisin kypsänä, niin olisi kuumennusta vaille valmista ruokaa.

Vierailija
17/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tyhmä kyssä, mutta jos teen lihapullia, voinko pakastaa taikinana vai olisko kypsät parempia pakastaa?

Mä pakastaisin kypsänä, niin olisi kuumennusta vaille valmista ruokaa.

Samoin, ja vielä siitä syystä että jauhelihassa on päiväys tänään, joten se pitäisi kypsentää tänään. Ja raa'at pakastetut lihapullat on vähän inhottavia käsitellä.

Vierailija
18/18 |
27.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan kuusi