Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lingströmin pihveistä... tyhmälle helppiä

Vierailija
20.01.2016 |

Mitenkäs, ohjeessa oli että raastettua punajuurta, siis kypsää vai raakaa? Käykö joku säilykepunajuuri?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakaa. Säilyke ei käy. Ostat punajuuria, kuorit ne ja raastat.

Vierailija
2/10 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilykepunajuuri on ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi ne tehdä etikkapunajuurestakin, mutta maku on tietysti vähän toinen, eikä suolaa silloin kannata laittaa niin paljon kuin ohjeessa sanotaan.

Vierailija
4/10 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

:D Että kumpi vaan ilmeisesti käy?

Vierailija
5/10 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lindströmin pihvit.

Vierailija
6/10 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap. kirjoitti:

:D Että kumpi vaan ilmeisesti käy?

Kyllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlella tulee paljon eri ohjeita ,seliale muutama ja tee sellaisia mitkä kuulostaa sinusta hyvältä =)

Vierailija
8/10 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oon tehnyt sekä että. Kokeile molempia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei säilykepunajuurista hyvää tule.

Keitä ne tuoreet punajuuret ensin kuorineen ja kuori kypsänä. Kuori irtoaa hyvin, sitten raastat.

Vierailija
10/10 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! Nyt teen raaoista ja raastan. Katotaan mitä tulee.