Minne 10v tytön kanssa lauantai-iltana Helsingissä?

Vierailija

Auttakaa avutonta, mitä voisin tehdä 10 v tytön kanssa Helsingin (keskustassa) tammikuisena lauantai-iltana klo 17-22 (odotamme kyytiä kotikonnuille tuon ajan). Tottakai syömään ravintolaan, mutta mitä muuta? Kaupat, museot ja kirjastot sulkeutuvat viimeistään klo 18, lastenleffoja ei lauantai-iltaisin näytetä, Flamingossa uimassa käymme jo päivällä.

Edellisellä kerralla ohjelmassa oli hohtokeilaus ja jääpuisto, mutta ehdottakaa kiltit jotain muuta!

Kommentit (12)

Vierailija

Pääsette katsomaan K-12 elokuvia, niitä näytetään kyllä vielä klo 18 jälkeenkin.. tai K-7 leffoja alkuperäiskielellä. Uusi Star Wars?

Vierailija

Katsoin, että Tennispalatsissa esitetään suomalainen Järven tarina klo 17:45 ja 19:45. Sallittu,  mielenkiintoiselta vaikuttava elokuva, jonka alussa on tanssilyhytelokuva. 

Tennarissa on PizzaHut, josta kannattaa varata pöytä elokuvan jälkeen. (Paikka voi olla levoton myöhään lauantaina.)

Menisin aiemmin päivällä lapsen kanssa ratikka-ajelulle kolmosen ratikalla maisemia katsomaan. :) 

Järven tarina -elokuva vie katsojan Suomen luonnon ainutlaatuisimman aarteen, järviemme, saloihin ja myytteihin. Suomalaisen kulttuurin ja muinaisten uskontojen tarinat heräävät henkiin, kun pinnan alla oleva maailma avataan katsojille ensi kertaa tässä laajuudessa. Järven tarinassa kaikki kerrotaan veden kautta; selityksensä saavat niin maailman synty kuin veden äärellä ja alla elävät eläimet, kasvit ja hyönteiset. Vuodenajat vaihtuvat tarinoiden myötä, yli kuusi tuhatta vuotta järvien historiaa kerrotaan vanhojen suomalaisten tarujen, uskomusten ja uskontojen kautta.

Järven tarina -elokuvan näytöksissä nähdään alkukuvana tanssilyhytelokuva Noste. 

Marko Röhrin tuottama tanssilyhytelokuva Noste on esteettinen tutkimusmatka vedenalaisen tanssin maailmaan. Yhdessä tanssi, vaikuttava vedenalainen kuvausympäristö ja koskettava musiikki luovat eteerisen ja tunteita herättävän visuaalisen kokonaisuuden. Teoksen lähtökohta on tutkia kuinka vesi ja veden luoma painovoimattomuus vaikuttavat kehoon, liikkeeseen, tanssin sujuvuuteen ja dynamiikkaan. Siihen onko ihminen kykeneväinen ilmaisemaan ja luomaan taiteellisen, liikelähtöisen teoksen, kun luonnollisia ympäristöolosuhteita muutetaan radikaalisti.

Tanssija Etel Röhr pohtii lyhytelokuva Nosteessa tanssin avulla, mitä liikkeelle ja tanssikulttuurille tapahtuisi, jos maailma peittyisi veden alle ja uusi ihmisrotu aloittaisi elämän veden alla, veden ehdoilla. Hän harjoitteli liikesarjoja aluksi veden päällä, mutta joutui hylkäämään kaiken opitun hypättyään ensi kertaa veteen. Painovoimaton tila sai uuden merkityksen ja hän opetteli kaiken uudelleen veden ehdoilla, niin liikesarjat ja kuvakulmat kuin ihmiselle niin olennaisen hengittämisenkin.

Vierailija

Sitten on myös hohtominigolf keskustassa sisätiloissa. googlaa West Coast Helsinki. Siellä on myös pari K15 -rataa, mutta ne on helppo ohittaa, jättää vaan pelaamatta. Aikaa saa kulumaan n. 1,5h

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sitten on myös hohtominigolf keskustassa sisätiloissa. googlaa West Coast Helsinki. Siellä on myös pari K15 -rataa, mutta ne on helppo ohittaa, jättää vaan pelaamatta. Aikaa saa kulumaan n. 1,5h

Tää on myös Flamigossa, eiks? Ja sitten siellä on Prison Island -seikkailu. En ole sitä kokeillut, ap voisi guuglia olisiko se sopivaa tekemistä.
Näin voisitte olla Flamingossa vesipuistossa ja seikkailemassa ja syödä siellä ja illalla menisitte vasta keskustaan ennen kuin kyyti lähtee. Flamingossa on leffateatterikin.

Vierailija

Jees, kiitos näistä! Flamingossa ollaan muista syistä aamupäivän ajan, SeaLife menee kiinni klo 17 ja Jääpuisto ollaan kokeiltu, joten minigolf tai leffa taitaa olla sitten ohjelmassa :)

Jos jollekin tulee vielä muita ideoita, niin luen innolla! Tilanne tulee luultavasti toistumaan keväällä vielä mieheni työaikataulujen selviämisen myötä.

Vierailija

Senaatintorille. Siellä voi tutustua monikulttuuriin.

"Helsingin poliisi tutkii uudenvuodenyönä sattunutta epäiltyä ahdistelutapausta.
Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan ulkomaalaistaustainen miesjoukko piiritti äidin ja alaikäisen tyttären, kun nämä olivat kulkemassa Helsingissä Unioninkadulla Senaatintorin liepeillä.

Miehet eristivät heidät toisistaan ja alkoivat nuolla tyttären kaulaa ja naamaa. Kun äiti yritti mennä väliin, häntä ryhdyttiin lyömään lapsen edessä. Rikoskomisario Teija Koskenmäki-Karaharju vahvistaa, että Helsingin poliisille on tullut ilmoitus asiasta. Juttua tutkitaan tällä haavaa rikosnimikkeillä seksuaalinen ahdistelu ja pahoinpitely."

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1453083638455.html

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat