menisitkö työhaastatteluun tässä tilanteessa?

Vierailija

Hain viime syksynä useampaa paikkaa valmistumisen jälkeen, moniin en päässyt edes haastatteluun (koska ei työkokemusta opiskeluajalta). Sain sitten lopulta paikan isosta firmasta, alalta jota en ole koskaan opiskellut tai tehnyt. Työilmapiiri on tosi kiva, työtehtävä taas sellainen, että ehkä vuoden tässä tehtävässä voisin olla, kunnes kaipaisin lisää haasteita. Tehtävä ei siis ole mikään unelma tai selkeää urapolkua en näe ainakaan vielä.

Nyt kuitenkin sain kutsun työhaastatteluun toiseen paikkaan, joka olisi ainakin cv:ssä tosi vaikuttava ja näin ollen uralle varmasti toisi apua tulevaisuudessa.

Koeaikaa minulla on jäljellä vielä pari kuukautta, eli jos sattuisin saamaan paikan, niin pääsisin kyllä sinänsä helposti vaihtamaan paikkaa, mutta noloa ja inhottavaa se olisi mielestäni nykyistä työpaikkaa ja -kavereita kohtaan.

Nyt mietin, kehtaanko mennä edes haastatteluun, kun pelkään kysymystä, milloin voisit aloittaa tai miksi haluat jättää nykyisen paikkasi.

Kommentit (5)

Vierailija

Koeaikana ei saa lopettaa siksi että saa paremman paikan jostain muualta. Voit tietty irtisanoutua normaalisti mutta et voi käyttää välitöntä koeaikapurkua siihen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat