Tyttärelle nimeksi Jancca

Vierailija

Mitä mieltä nimestä Jancca? Olemme pyöritelleet nimeä mieheni kanssa todella pitkään, ja olemme kokoajan varmempia nimestä.

Toiseksi nimeksi suunnittelemme Juulia, mutta mielestäni Jancca-Juulia voisi sopia myös, pitäisi keksiä kolmas nimi vielä. Sukunimemme alkaa J-kirjaimella, onko liikaa, jos kolmas nimi myös J-kirjaimella?

Haluaisimme kolmanneksi nimeksi jonkun vähän erikoisemman nimen, esimerkiksi Juanita. Tykkään nimistä, joilla on suomen kielessä myös muu merkitys. Siis esim Tuuli, Apila, Tähkä, Pihla.

Apuja kaivataan siis kolmannen nimen keksimisen. Mielipiteitä Jancca nimestä? Lopullinen nimi tosin päätetään vasta, kun näemme neidin <3

Kommentit (12)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei skulaa. Janccaa aletaan vaan haukkumaan Jancca-Jankkuttajaksi.

Hyvä huomio, en edes muistanut sanaa jankata. Tosin en usko että Jancca ja jankata yhdistetään toisiinsa. -AP

Vierailija

Miten olisi Jancca-Juulia Priscilla?
Jancca-Juulia Tähkäpää?
Jancca-Juulia Yessica?

Eksoottisuutta saisit nimeen myös vaihtamalla kirjotusasuksi Yancca-Yuulia.

Vierailija

Mun mielestä Jancca on outouden huippu! Varsinkin tollein  kahdella c:llä kirjoitettuna, ja joo siitä tulee sana jankata mieleen. Miten olisi Blanca tai Bianca? Ne on samantyylisiä, mutta kuitenkin ihan oikeita nimiä....

Vierailija

En itse kyllä antaisi . Tulee mielee ne lappalaiset ukot siitä pulttiboisin ohjemasta :). Varsinkin jos lausuu jancca Tai ankka helposti .

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat