Mitä mieltä olette siitä, että äitipuoli on avoimesti kertonut halveksivansa

Vierailija

Lasten äitiä? ulkopuolinen kertonut asiasta myös lapsille, jotka ovat 7 ja 14v. Äitipuoli sanoo myös että hänen mielestään kummatkin isä ja äiti ovat huonoja vanhempia, sillä hänestä he ovat tyypillisiä teinivanhempia jotka eivät näe napaansa pidemmälle.

Mielipiteitä kaivataan.

Kommentit (5)

Vierailija

Hänellä on oikeus mielipiteeseen. Tottahan se on että useat teinivanhemmat ovat aivan pihalla, ja moni kuvittelee että puhtaat vaatteet ja ruoka pöydässä riittävät turvaamaan lapsen hyvinvoinnin. No ei riitä.

Väärin on tehnyt se, joka on kertonut lapsille äitipuolen tuntemuksista. Mikä lie motiivi ollut?

Vierailija

Äitipuoli saa halveksua äitiä niin paljon kuin lystää. Jos joku ääliö on mennyt kertomaan lapsille niin vastuussa on se joka kertoi, ei äitipuoli.
Pyhänä lehmänäkö sitä äitiä täytyisi pitää?
Höpö höpö. Sitä saa mitä tilaa, jos on ollut asiaton (äitipuolelle, lasten isälle, lapsille, muuten?) nii takuulla saa maksaa siitä - tavalla tai toisella.

Vierailija

Kannattaisi, ap, miettiä sitä omaa käytöstä ja mikä saa sen äitipuolen halveksimaan sinua? Oliko lapset kenties iloisia yllätyksiä, kiinnostaako uusi perhe vanhaa enempi? Eikö lasten hyvinvointi ole ykkösprioriteetti? Kulissit pääasia? Katso peiliin.

Väärin teki se, joka kertoi lapsille,

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat