Lasten ulkohaalarien hihat liian kapeita!

Kokemuksen ääni

Minua vaivaa, kun lasten talvihaalareissa on liki kaikissa liian kapeat hihat. Alle kuitenkin pitäisi mahtua villavaatetta sekä pitkävartiset kintaat. Mutta kun puet lapsen näin, niin lapsi seisoo ulkona kädet suorina. Toivoisin tähän asiaan parannusta!

Kommentit (6)

Vierailija

Monet lasten talvikengät ja kumpparit on liian kapealla varrella tehty. Ei mahdu sukkaa, villasukkaa ja housua varren sisään päällekkäin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kintaat puetaan haalarin päällle

En varmasti pue. Jos tuolla yksivuotiaalle pukee kintaat hihojen päälle niin niitä saa kokoajan olla laittamassa takaisin käsiin. Hihojen alla kun on niin pysyy käsissä koko ulkoilun ajan ilman korjailuja.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kintaat puetaan haalarin päällle

No ei todellakaan. Silloin ne eivät pysy paikoillaan (peukalot lähtevät paikoitaan), luistavat liukkaan haalarikankaan päältä roikkumaan. Silloin niillä ei todellakaan voi tehdä mitään. Kun rukkaset laitetaan hihan alle, ranteen kuminauha pitää ne paikoillaan.

Todellakin Remuissa ja Reiman haalareissa tämä onnistuu. Po.P:n haalareihin (myös H&M) on lisätty mustat ohuet resorit, jotka tekevät niistä entistä tiukemmat. Leikkaan ne pois, jos sattuu meille popin haalari tulemaan.

Vierailija

Enpä ole huomannut, haalareina meillä ollut ainakin Pop, T2H, Reimatec, Molo. Kovimmillakin pakkasilla (-25) on riittänyt merinovillakerrasto, trikoopaita, collegehousut ja fleece- tai villahaalari alle. Enneminkin minusta jotkut haalarit ovat todella löysiä hoikalle 5v pojalle, nyt alkaa helpottaa, kun 116 cm ei enää tehdä niitä hehtaaripyllyhaalareita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat