MIKÄ IHME SERKKUANI VAIVAA?

Vierailija

Hän on 31 v mies ja vasta viime kesänä muutti omilleen. Hän ei kotona asuessaan tehnyt mitään muuta kuin istui koneella koko ajan. Ei maksanut mitään eikä auttanut missään. Valvoo yöt ja nukkuu puoleen päivään.

Myöskään jos vieraita tuli niin hän oli vaan omassa huoneessa eikä oma toimisesti sanonut mitään jos kukaan puhunut hänelle.

Myöskin hänellä on outoja ruutineita. Lapsena saattoi katoa jotain samaa elokuvaa 10 kertaa putkeen. Ja sitten se aina vaihteli. Aina hänellä oli jokin sarja menossa ja katsoi samaa jaksoa aina uudelleen. Hänestä se oli vain niin hyvä

Myöskin aloitti tupakoinnin vasta 17 vuotiaana vaikka yleinsä se alotetaan joskus aika nuorena hölmöyksissä.

Mikä ihme tuota vaivaa? Hänestä myöskään ota ikinä selvää tykkääkö hän oikeasti jostain vai mielisteleekö vain. Joskus on siis ollut mukana jossaim ja sanonnut että oli kivaa muttei kuitenkaa ole uudestaa lähtenyt jos on pyydetty.

Kommentit (9)

Vierailija

Asperger, äärimmäisen introvertti, monia mahdollisuuksia. Ja hieman typerät vanhemmat kun sallivat moisen käytöksen? Siis tarkoitan, luonteenpiirteet ja ominaisuudet pitää sallia, mutta käytöstä, kotitöiden tekoa, vastuuta voi silti opettaa.

Vierailija

Mikä sua vaivaa, ei se sulle kuulu pätkän vertaa mikä diagnoosi tuolla serkullasi on, se on hänen yksityinen asiansa senkin kyylä.

Vierailija

Kuulostaa vahvasti mun veljeltä, jolla on melko lievä kehitysvamma. Toisaalta mulla on kans serkku joka on ihan terve mutta silti samanlainen luolamies, ikää tosin vasta 18. Hänen kohdallaan pidän syynä ihan nuoruuden paskoja vertaissuhteita joista oppi että on normaalia omistautua täysin videopeleille. Uskon että siihen maailmaan on perkeleen helppo jäädä kiinni. Toivottavasti löytää elämälleen mielekkäämmän merkityksen kun toivon mukaan pääsee johonkin korkeakouluun.

Vierailija

Lievä autismi tai asperger, mutta täytyy sanoa että oli yleistä katsoa samoja ohjelmia ja elokuvia aiemmin jopa putkeen, koska perheissä oli vain muutama nauha ja lastenelokuva. Yleensä sitten vain sitä parasta tollotettiin.

Varmaan ihan normaali mies. Osa on laiskoja ja ei halua osallistua kotihommiin jos ei pakoteta. Pelaaminen ja peliaddiktio ovat myöskin ihan normikamaa alle 30 vuotiailla. Tietenkin on sitten miehiä, jotka ovat aktiivisempia mutta tietyissä piireissä serkkusi toimintakin on ihan normaalia. Mitäpä sitä tekemään mitään kotona jos joku muu hoitaa kaiken. Vaikuttaa myöskin siltä ettie vain kiinnosta sukulaiset ja sosiaaliset suhteet. Ei sitten näille avaudu.

Tupakoinnin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa.

Eipä tuota välttämättä mikään varsinaisesti vaivaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat