Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mites Tempurin tms omistajat: patjat pestävä 2 kk välein?

Vierailija

(En onnistu linkittämään, tällä kännykällä. Joskus onnistuu, joskus ei.)

Eli ip-lehdestä luin, että patjat pitäisi pestä 2 kk välein. Tempuria ei voi pestä, eli miten tuommoisia kehotuksia annetaan ja millä perusteilla?

Kommentit (9)

Vierailija

Kumma juttu. Monella on ei-pestävät sijauspatjat. Mitä kamalaa tapahtuu, jos ei pysty pesemään ollenkaan. Miksi saa myydä muuta kuin pestäviä sitten? Kuka hullu ostaa tempuria, kun ei voi pestä 2 kk välein?

Mitä ihmeen suosituksia nämä taas ovat?

Vierailija

Mulla on Tempur. Edes pakkaseen ei uskalla viedä, ettei murru. Jollainhan on Tempur-tyynyy haljennut, kun toi pakkasesta sisään ja yritti polvensa päällä pehmittää.

Vierailija

Olisi kiva tietää juu, en jos pitää pestävää sijauspatjan suojaa (sellainen ohuehko vanutäytteinen), pitääkö patjaa silloinkin pestä? Idiootteja suosituksia

Vierailija

Te,purissa on irrotettava ja pestävä päällinen/verhoilu. Eiköhän lakana ja tämä verhoilu yhdessä kerää enimmät ihosolukot ja -talit.

Vierailija

Löysi artikkelin: http://www.iltalehti.fi/asuminen/2015081720194599_an.shtml
Siinä ei mitenkään perustella pesuntarvetta.

Ihan henkilökohtaisesti alan kyllästyä tähän käännösjournalismiin, mitä ip-lehdet viljelevät. Artikkeleita on lyhennetty niin, että alkuperäinen ajatus vääristyy. Alkuperäisestä artikkelista saa käsityksen, että patjansuojukset pitäisi pestä. Jännä, ettei artikkeli maininnut tyynyjen tai peittojen pesemistä ollenkaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat