Seurustelun kulun ongelmia

Vierailija

Alotin seurustelun miehen kanssa noin kuukaus sitte... noh aluks oli se kuuluisa alkuhuuma ja meil oli tosi hauskaa yhessä. Nyt tilanne on vähä muuttunu...puhutaan kyl joka päivä ja edelleen halutaan olla toistemme seurassa mut must tuntuu et jotai puuttuu...seurutelusta on siis tullu väkinäisempää. Mies on kilpatason urheilija joten tajuun kyllä et siihen menee tosi paljo aikaa, tosin käyn aina välillä kattomassa hänen harjotuksiaan. En vaan tiie oikei mitä mun pitäis tehä koska ennen näin ei oo käyny...ei ainakaan näin pian. Nyt vinkit olis tarpeen, koska olis tosi sääli jos tää juttu päättyis tälläseen tilanteeseen.

Kommentit (5)

Vierailija

Eli sua ei oikein kiinnosta, vaikka mies on hyvä saalis? Lopeta touhu sitten. Urheilijat pistää aina urheilun etusijalle. Nainen on listalla loppupäässä.

Vierailija

omasta kokemuksesta sanoisin, että jos tällä hetkellä jo tuntuu, että olet prioriteettilistalla jossain häntäpäässä, niin tuskin se tilanne tulee siitä muuttumaan. varmasti jollekulle, jolle parisuhde ei ole tärkeä vaan menee vaan siinä kaiken muun sivussa tuollainen tilanne on ok, mutta jos haluat enemmän niin ota asia puheeksi. ehkä tilanne korjaantuu, ehkä ei. mutta turha jäädä ihan kauhean kauaksi odottamaan, hukkaat siinä vain omaa elämääsi. löydät kyllä jonkun, jonka kanssa ei tule tunne että oleskelu on väkinäistä :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat