Pitäisikö naisten saada kulkea paidatta kaupungilla?

Vierailija

Kun miehetkin saa tehdä niin? Eikö se olisi tasa-arvoista? Eikö ole seksististä että nainen voidaan pidättää rinnat paljaana kuljeskelusta mutta miestä ei ellei mies esittele vehkeitään?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Naturistina minun ihannekaupungissani olisi yhtä luonnollista kaikkien kulkea alasti kuin nyt on kulkea shortseissa ja topissa. Siis niin kuin Cap d'Agdessa.

Vierailija

Ei eikä tarvis miestenkään saada. Mutta vaikka kuinka ikävää se onkin, niin naisten paljaat rinnat saa miehet innostumaan liikaa, miesten paljas ylökroppa taas ei saa naisia sekaisin.

Vierailija

Mikä jottei jos välttämättä haluaa. Vois olla hyvää siedätystä mamuillekin niin oppisivat pikuhiljaa pitämään näpit erossa.

Vierailija

Sekin on seksististä että nainen ei voi luonnostaan kusta seisaaltaan. Siksi onkin suunnitteilla että valtio kustantaa jokaiselle naiselle sellaisen standing pee devicen, vaihtoehtona sille on asennekampanja jonka avulla seisaaltaan reisille pissiminen on yhtä hyväksyttyä kuin virtsasuihkun ohjaaminen. Lisäksi Helsingin yhdistetyssä naistutkimuksen ja lääketieteen laitoksessa suunnitellaan hormoniruisketta miehille, että heidän tunnemyrskynsä vastaisivat naisten kiertoon, arveltiin että tämä olisi helpompi vaihtoehto kuin opettaa miehille että heidän täytyy suhtautua tunteisiin samalla tavalla kuin naiset. Koska ainoa tasa-arvo on samanlaisuuden tasa-arvoa. Erilaisuus on pahasta, ja siksi kaikki ruumiiseenkin liittyvä erilaisuus pitää lopullisesti eliminoida, jos ei asennemuutoksella niin sitten väkisin.

Vierailija

Nykyään meillä on mulsimeja jotka pistää kuriin pelkästään yksin liikkuvat naiset. Voi vaan kuvitella mitä ne tekis jos vielä ilman paitaa menis.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat