Raskaustesti *kuva*

Vierailija

Näkyykö tässä raskaustestissä mitään mielestänne??

http://aijaa.com/E8cTrn%22%20target=%22_blank%22%3E%3Cimg%20src=%22http:...

Kommentit (11)

Vierailija

Kyseessä on Pregcheck merkkinen testi ja tuohon toisen viivan paikalle tuli siis semmoinen omituinen "rypyläinen" kohta... Eli siis ei varsinaista punaista viivaa, vaan se muuttui jotenkin rypyläseksi siitä kohdalta, jonka erottaa kyllä silmällä, mutta ihmetyttää kun oli niin omituinen se viiva, että voiko tuo olla ns. haamuviiva vai oliko testi jotenkin viallinen...

Vierailija

Tuliko ne noin kauaksi toisistaan nuo viivat? Muistaako joku muu?

Tuon kyllä tulkitsen positiiviseksi, mikäli tuo punainen ryhelmäsuttu on siinä paikalla, minne viivan kuuluu muodostua. voi kyllä olla viallinen testikin kun tuollainen tuli-.

Mutta kaikki haaleatkin viivat on plussia, en ymmärrä miksi sitä aina kysytään. Plussa mikä plussa. Syynä haaleuteen on sitten hCg-hormonin vähäisyys, mikä taas voi johtua raskauden aikaisesta vaiheesta tai pissan laimeudesta tai hormonin vähäisestä määrästä esim. tuulimunaraskauden vuoksi.

Vierailija

Joo munkin mielestä aika kaus toisistaan tuli noi viivat, aikasemmin olen käyttänyt rfsu:n testjä ja mielestäni silloin viivat olivat lähempänä toisiaan... Taidan huomen aamuna tehdä uuden testin ja katsoa mitä se näyttää vai näyttääkö mitään :)

Vierailija

Mun mielestä tuosta ei voi kyllä todeta että olisi positiivinen. Negalta enemmän näyttää.. Kyllähän siihen tikkuun tulee haalea viiva "positiivisenkin" kohdalle kun liuska kastuu. Vasta kun viivassa näkyy selkeä värimuutos niin sitten tulkitsisin positiiviseksi. Tee huomenna aamusta uusi testi :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat