Pidätkö 36-vuotiasta naista jollakin ollut vain 1 seksikumppani

Vierailija

Automaattisesti rumana ja/tai tosi estyneenä?

Kommentit (7)

Vierailija

Monet tuonikäiset ja vanhemmatkin on saattaneet tavata puolisonsa jo kokemattomina teineinä ja olleet uskollisia. Eihän tuossa mitään kummallista ole.

Vierailija

en tietenkään.

siihenhän voi olla miljoonia syitä: on heti löytänyt "sen oikean",ei ole löytänyt ketään sopivaa, ei vain ole halunnut, ei ole ollut kovin sosiaalinen, ei vain ole sattunut sellaiseen tilanteeseen että tulisi pantua...

Kannustusmies

En. Hän on hyvää vaimotyyppiä kun ei ole jakanut sitä värkkiään ympäri kaupunkia. Sellaista lorttoa, joka on ollut nuorempana ja pahimmassa tapauksessa on vieläkin ns. "moderni nainen" tai "seksuaalisesti aktiivinen" tai "emansipoitunut" (kaikki huoran kiertoilmauksia), pidän aivan ali-ihmisenä sekä epänaisena.

Vanha, eläkkeellä oleva ammattiprostituoitukin on vähemmän vastenmielinen kuin sellainen moderni ja emansipoitunut tapaus, joka vain omasta kiimastaan ilman maksun ottamista on ollut kymmenien miesten bylsittävänä, kun "samat säännöt ja käyttäytymisnormit ne naisellakin on oltava kuin miehellä".

Kannustukset Sinulle, Ap. Toivottavasti löydät hyvän miehen, joka kohtelee Sinua kunnioittavasti ja hemmottelee, sillä olet aarre.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat