Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Perheemme keskimmäinen kissa on ollut nyt jonkin aikaa alakuloinen ja "roikottanut" korviaan surullisena. Saimme muutama viikko sitten uuden kissanpennun ja tämä keskimmäinen kissa ei ollutkaan enään perheen vauva. nyt pelkäämme että se on masentunut kun ei enää saakkaan niin paljon huomiota, vai voiko tämä olla vain normaalia vuodenajasta johtuvaa kaamosmasennusta. Onko muilla kokemusta vastaavasta tilanteesta? miten olette selvittäneet kissanne tuntemukset?

Kommentit (4)

Vierailija

Kissamme vetävät lonkkaa aina kaamosajan. Eläimet elävät luonnon mukaan. En huolestuisi, ellei ole aivan silmiinpistäviä oireita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kissa voi olla hämmentynyt tai stressaantunut uudesta tulokkaasta. Muista huomioida kaikkia kissoja tasapuolisesti ja järjestä niille paikkoja joissa voivat olla rauhassa riehuvalta pennulta. Voit kokeilla myös feromonihaihdutinta, joka kiinnitetään pistorasiaan. Se levittää ihmiselle tuoksuttomia feromoneja, jotka tuovat kissalle hyvän ja turvallisen olon. Feliway-haihduttimia saa apteekeista ja lemmikkiliikkeistä. Omien kissojen kanssa on auttanut. Niin kuin varmaan tiedät kissat ovat taitavia salaamaan fyysiset kipunsa, joten vie kissa eläinlääkäriin jos sen vointi ei ala parantua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla