Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä siinä täysjyvässä on "se juttu"

Vierailija
09.01.2016 |

Joka välissä sitä hehkutetaan.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytönössä melkein kaikki viljan ravinteet on siinä just kuoren alla. Siis osassa, joka on töysyjyväviljassa mukana, mutta valkoisesta jauhosta poistettu.

Vierailija
2/6 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytönössä melkein kaikki viljan ravinteet on siinä just kuoren alla. Siis osassa, joka on töysyjyväviljassa mukana, mutta valkoisesta jauhosta poistettu.

Siis sun mielestä täysjyvä on tummaa viljaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Käytönössä melkein kaikki viljan ravinteet on siinä just kuoren alla. Siis osassa, joka on töysyjyväviljassa mukana, mutta valkoisesta jauhosta poistettu.

Siis sun mielestä täysjyvä on tummaa viljaa.

Ei, täysjyvä on täysjyvää, eli siinä on kaikki jyvön osat mukana. Valkoista jauhoa sen sijaan tehdään hiomalla jyvän jyvistä ensin pintaosa (kuoren alta) pois. "Tummaa viljaa" ei ole olemassakaan. Ja tumma leipä tehdään leivontatekniikalla, ts. Täysjyvä voi olla vaaleaa tai tummaa, mutta "valkoinen" ei koskaan ole täysjyvää.

Vierailija
4/6 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samanlaista hypetystä kuin esim. gluteenittomuus.

Vierailija
5/6 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä siinä Googlessa ja wikipediassa on "se juttu"?

Vierailija
6/6 |
09.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suoli toimii kun syö täysjyvää

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi kahdeksan