Vierailija

Niin, ensi kuun lopulla olisi lähtö Krabille. Rokotukset saatu viimeksi ala-asteella. Viipyisimme pari viikkoa. Pitääkö alkaa syömään hyvissä ajoin esim. maitohappobakteereja? Toki netistä olen itsekin kolunnut tietoa mutta täältä saa aina nopsaan ja tiivistetysti tarvittavan infon ;)
Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista! <3

Kommentit (9)

Vierailija

Ainakin rokotukset ja paljon korkealla suojakertoimella olevaa aurinkorasvaa! :)

En ole koskaan kyllä käynyt Thaimaassa, mutta varalta voi syödä maitohappobakteeria, ei varmaan haittaakaan ole. Miten aikaero? Voiko siihen jo varautua tai hommata melatoniinia tarvittaessa.

Vierailija

Krabilla kävin kääntymässä vuosi sitten ja oli kyllä järkyttävän täyteen maksimihyödynnetty pakettimatkalaisten lähiö! Jatkoin siitä heti matkaa Ko Jumille ja Ko Lantalle. Niiltä saarilta vielä löytyy jotain rauhallistakin rantaa jossa nauttia olostaan.

Olin edellisen kerran Krabilla n 20 vuotta sitten, jolloin se oli kaunis ja rauhallinen ja edullinen pieni kylä. Nyt oli täyteen rakennettu sillä tavalla ilman mitään rajoituksia tai suunnitelmia. Kadun varrella peräperää samat liikkeet: räätäli, vaatekauppa, krääsää, räätäli, postikortteja, viinakauppa, krääsää. Tavallinen pad thai- annos maksaa 3 kertaa enemmän kuin Ko Jumilla. Ja palvelukulttuuri on näköjään turistitulvan myötä hävinnyt jonnekin, en tiedä minne.

Älä ja Krabille vaan jatka matkaa edemmäksi, löydät vielä unelmapaikan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei kait se aikaero siellä nyt mikään ongelma voi olla. Apteekista käyt hakemassa unilääkettä ja vedät napin naamaan kun haluat nukkua. Ei tarvi reseptiä ja taatusti toimii. Ostan aina pari pakettia kotiinkin mukaan.

Hepatiittirokotukset kuntoon heti. Niitä pitää muuten ottaa useampi että tulee vahvistetuksi, että kannattaa mennä heti selvittämään asia.

Vierailija

Hepatiitti-rokotus pitäisi olla. Ainakin A hepatiitti. Mieluiten AB. Nopeasti ottamaan eka rokote nyt, ehkä ehditte saamaan toisenki ennen lähtöä.

Maitohappobakteerit on hyvä juttu ennen matkaa ja sen aikana myös.

Ja toki muutkin rokotteet pitää olla voimassa, jäykkäkouristus ainakin, jos on siis koulussa viimeksi otettu niin onko vanhentunut?

Aurinkorasva kertoimella 50 ja 30 mukaan. Vedenkestävää ja hyvää rasvaa niin kestää iholla paremmin.

Ja ohuita vaatteita, hihattomia hellevaatteita. Pitkähihasta ei tarvita kuin koneessa. Mutta hyvä ottaa ohut pitkähihainen ihon suojaksi jos palat helposti. Rasvatkaan ei alkuun riitä.

Vierailija

Varokaa meduusoja kun uitte meressä. Kaverin poika oli juuri siellä reissussa ja siitä meni viisi päivää sairaalassa meduusan vuoksi... 

Vierailija

Kiitos vastauksista!

Ajattelimme Krabilta mennä vartin venematkan päässä olevalle Railay Beachille ja majoittua sinne ainakin puolet reissusta ja toisen viikon voisimme olla Samuilla tai Lantalla. Mitä mieltä olette?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla