Vierailija

Tapaninpäivän juustopöydästä jäi tähteeksi tooosi paljon juustoja. Olivat tapanina pöydässä 7h, muuten ovat olleet jääkaapissa. Kehtaanko laittaa uutenavuotena pöytään samat juustot? Onko vaaraa että menneet pilalle?

Juustot ovat palajuustoa juustotiskistä, valtaosa kovia juustoja.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No en samoja kehtaisi laittaa sellaisenaan tarjolle. Ei ne piloilla ole, mutta ei kovin kauniitakaan enää, jos ovat lämmenneet välillä 7h. Leikkaa coctailtikkuihin tai salaatin sekaan, jos ne pitää vieraille syöttää.

Vierailija

Eikös juusto oo syötävää kunnes hometta ilmestyy. Ja periaatteessa homepalsn kun leikkaa pois niin kelpaa taas. Maku voi olla muuttunut? Mutta jos maistuvat hyviltä niin siitä vaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla