Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Joulujuutojen säilyvyys

Vierailija
28.12.2015 |

Tapaninpäivän juustopöydästä jäi tähteeksi tooosi paljon juustoja. Olivat tapanina pöydässä 7h, muuten ovat olleet jääkaapissa. Kehtaanko laittaa uutenavuotena pöytään samat juustot? Onko vaaraa että menneet pilalle?

Juustot ovat palajuustoa juustotiskistä, valtaosa kovia juustoja.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

  Joulujuuto  on jauhenlihan kaveri. Hih hih

Vierailija
2/6 |
28.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kraaa! Arvasin että keskitytte vaan vitsiniekkailuun ku tuli typo!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jotain lystiä tähän tylsyyteen.

Vierailija
4/6 |
28.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en samoja kehtaisi laittaa sellaisenaan tarjolle. Ei ne piloilla ole, mutta ei kovin kauniitakaan enää, jos ovat lämmenneet välillä 7h. Leikkaa coctailtikkuihin tai salaatin sekaan, jos ne pitää vieraille syöttää.

Vierailija
5/6 |
28.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
6/6 |
28.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös juusto oo syötävää kunnes hometta ilmestyy. Ja periaatteessa homepalsn kun leikkaa pois niin kelpaa taas. Maku voi olla muuttunut? Mutta jos maistuvat hyviltä niin siitä vaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kolme yhdeksän