Vierailija

Kokemuksesta tiedän, että kohta polttaminen alkaa tuntua taas yhtä inhottavalta kuin aloittaessa, kun keuhkot alkaa tottua olemaan ilman. Toki himo on vielä yllä. Kertokaa kaikkia tupakoinnin vaaroja jne. Etten vaa enää ikinä tee sitä virhettä että jatkan. Musta tuntuu että tällä kerralla onnistun sillä lähes aina lopettaessa ole viimeistään 3 viikon päästä halunnut jatkaa nyt ei haluta yhtään.

Kommentit (6)

Vierailija

Suvussani on ollut iäkäs viiden sisaruksen sisarusparvi, joista neljä tupakoi. Kaikki nuo neljä kuolivat keuhkosyöpään, ja tuo yksi joka ei polttanut, eli yli 20 vuotta kauemmin kuin nuo muut (on vieläkin elossa yhdeksänkymppisenä).

Vierailija

Hyvä sinä! Tiedäthän sinä tupakoinnin vaarat...suusyöpä, huulisyöpä, kurkunpäänsyöpä, keuhkosyöpä, rintasyöpä, syöpäsyöpäsyöpä. Lisää siis kaikkien syöpien mahdollisuutta. Lisää ehkä astmariskiä, sairastat enemmän flunssia ja paranet hitaammin. Heikentää verenkiertoa, joten joskus voit joutua tupakan takia vaikka jalan amputaatioon. Lisää sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksia, esim. sepelvaltimotautia ja sydäninfarktin ja aivoinfarktin riskiä (voit menttää vaikkapa puhekyvyn tai halvaantua).

Lisäksi haiset pahalta, hengityksesi löyhkää pahemmalta kuin koiranhenkäys, sormesi  kellastuvat, ihosi vanhenee ennenaikojaan, hormonitoimintasi voi häiriintyä. Sinulla on tupakkayskä, röhit kuin keuhkotautinen ja syljeskelet ällöttävästi. Tupakointi näyttää typerältä.

Ja kaikesta tästä vieläpä maksat!

Joten, onnea kun olet lopettanut tupakoinnin! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Paitsi sun vaatteet ja tukka, myös sun hengitys ja iho haisevat, ja todellakin kuolemalta. Pyydäpä saada haistaa polttavan kaverisi hengitystä vaikka heti hammaspesun jälkeen. Jos henkäys ei kaada maahan, se ainakin kaataa tupakanhimon lopullisesti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla