parempihalvemmalla

Päätettiin tossa uuden vuoden kunniaks kilpailuttaa isännöintsijät, et josko jostain sais paremman halvemmalla..Asutaan siis stadissa. Onks kokemuksia?

Kommentit (11)

Vierailija

Kannattaa varoa pieniä yksinään tekeviä, jos näillä ei ole pitkää kokemusta. Myös taustat on hyvä tietää.Tosin isoissa voi olla palkollisena aika kökköjä, siitäkin on kokemusta. Meidän taloyhtiöstä sai lähteä yksi suomen suurimmista, kun isännöitsijäksi määrätty oli surkea. Alkuun oli hyvä, mutta vaihtui, joten saipa sitten lähteä. Kutsui kavereitaan tekemään hommia ilman kilpailutusta, eikä ollut halpoja ja hyviä, vaan paremminkin huonoja ja kalliita. 

Vierailija

Samaa mieltä, noiden kanssa ei parane alkaa leikkimään. Reilusti kyselyjä menemään muun muassa palveluiden laajuudesta, millaisella aikataululla hommat aina hoituu jne..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ölushdncöcujn

Ja aina valita Suomen isännöitsijöiden liittoon kuuluva. AINA.

Referenssit kysyä eli mitä taloyhtiöitä jo asiakkaina.

Ja kerro heti isännöitsijälle,
että kaikki hankintatarjoukset toimitetaan kirjallisesti hallituksen jäsenille, jotka tarkistavat firmoista, että tarjoukset ovat todella tehtyjä. Ei tule haamutarjouksia kavereiden eduksi.

Hallituksen jäsenille oikeus seurata tilitapahtumia sähköisesti eli nettipankkitunnuksilla. Ei tee isännöitsijä "tietokonehankintoja" eli osta taloyhtiön oiikkiin itselleen kaikenlaista.

Kartta autopaikoista milloin tahansa oltava osakkaiden saatavilla.

Vierailija

Isännöitsijöitä on moneen lähtöön - monet samanlaisia puliveivareita kuin jotkut helppoheikit. Hyvä että niille tulee ammattitutkinto. Suositella on hankalaa, mutta varmasti joukossa on asiansa osaavia.

Vierailija

Missä päin asut? Helsingissä asuvien kannattaa tsekata semmonen kun Kiirava, siitä kuullut hyvää. Hyvää uutta vuotta vauvalaisille!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Missä päin asut? Helsingissä asuvien kannattaa tsekata semmonen kun Kiirava, siitä kuullut hyvää. Hyvää uutta vuotta vauvalaisille!

Täällä on jo kahteen kertaan mainostettu tätä samaa, hieman rajaa. Itselläni on asukkaana huono kokemus asioinnista kyseisen firman kanssa, mutta siitä on toki jo yli 15 vuotta aikaa eli en tiedä tilannetta nyt. Kokeile googlata harkitsemasi firman nimi ja sana "ongelmia" ja katso mitä löytyy.

Mihin sitten päädyttekin niin olkaa tarkkoja. Palveluitaan tarjoamassa on myös sellaisia ammattitaidottomia suharifirmoja, joiden jäljiltä taloyhtiöille on tullut maksuhäiriömerkintöjä. Näistäkin on kokemuksia. Valitkaa firma, jossa isännöitsijöiltä vaaditaan koulutus ja tutkinto.

Vierailija

Voisi olla hyvä ajatus myös omassa taloyhtiössä.

Isännöitsijän ammattitaitoa kuvastaa, että huoneistojen kosteusvaurioepäilyt eivät kiinnosta tai hissiä ei saada moneen kuukauteen toimimaan. Kuitenkin vasta uusi hissihuoltofirma vaihdettu entisen tilalle. Jos isännöitsijälle soittaa, on vakiolauseenaan "eipä tästä minulle kukaan maksa". Ja kyseessä kuitenkin taloyhtiön asiat.

Taloyhtiön isot remontit, kuten putkiremontti, tainneet myös mennä isännöitsijän tutuille, sillä viimeisin urakoitsija oli kovasti isännöitsijän kehuma. Hallitus teki osakkaiden kannalta niin huonon sopimuksen urakoitsijan kanssa, että osakkaiden tuli ottaa omat samaan aikaan tehtävät muut remonttinsa tämän pääurakoitsijan kautta. Urakoitsijan piti olla laadukas tekijä eli kilpailutuksessa ei katsottu vain hintaa, vaan "kokonaisuutta", joten valittiin aika hintava tekijä. Siitä huolimatta urakoitsijalla yritys tehdä perusteetonta lisälaskutusta.

Mielenkiinnolla luen, että tuleeko ketjuun suosituksia muistakin kuin jo tässä mainostetuista isännöintitoimistoista.

dffbvdfbfd

Isännöitsijämme vastusti nettipankin kautta tapahtuvaa seurantaoikeutta taloyhtiön pankkitiliin. Hallituksen jäsenille tämä oikeus.

On pian entinen isännöitsijä taloyhtiössämme.

Paljonkohan ehtinyt varastella.

Eikä ole suomen isännöintiliiton jäsen, seuraava on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla